€246,29
GRATIS bezorging: donderdag, 9 dec Gegevens
Nog slechts 1 op voorraad.
€ 246,29 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 246,29
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Retourneren: Verlengde retourperiode tot 31 jan 2022 wegens de feestdagen
In verband met de feestdagen kunnen retourartikelen, gekocht tussen 1 november 2021 en 31 december 2021, geretourneerd worden tot en met 31 januari 2022
Biometrisch vingerafdruks...

Biometrisch vingerafdrukslot, elektronisch vingerafdruk deurslot voor inbrekerslot voor slaapkameringang

4,7 van 5 sterren 4 beoordelingen

Prijs: €246,29
Prijzen zijn inclusief btw.
€3 korting met promotiecode YF3LLFBF. 5 aanbiedingen
 • €3 korting met promotiecode YF3LLFBF.
  ⏩Bespaar €3 bij een besteding van €200 of meer ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1. Voer de code YF3LLFBF in bij het afrekenen. ⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
  Log in om in te wisselen.
 • 8% korting op 4 artikel(en). Voer code O42VFOXT in bij het afrekenen.
  ⏩Bespaar 8% per stuk op ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1 bij aankoop van 4 of meer. Voer de code O42VFOXT in bij het afrekenen. ⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
  Log in om in te wisselen.
 • 5% korting op 2 artikel(en). Voer code 5AI8L539 in bij het afrekenen.
  ⏩Bespaar 5% per stuk op ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1 bij aankoop van 2 of meer. Voer de code 5AI8L539 in bij het afrekenen.⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
  Log in om in te wisselen.
 • Bespaar €10 op bestellingen van €500+. Voer code GO92VCQZ in bij het afrekenen.
  ⏩Bespaar €10 bij een besteding van €500 of meer ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1. Voer de code GO92VCQZ in bij het afrekenen.⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
  Log in om in te wisselen.
 • Bespaar €4 op bestellingen van €300+. Voer code 6KVA4RI5 in bij het afrekenen.
  ⏩Bespaar €4 bij een besteding van €300 of meer ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1. Voer de code 6KVA4RI5 in bij het afrekenen.⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
  Log in om in te wisselen.

Je aankoop verbeteren

Merk Dioche
Materiaal Materiaal:
Type afwerking Afwerking:
Afmetingen van item (L x B x H) 8 x 8 x 8 centimeter
Vergrendeltype Elektronisch slot, Sleutelslot

Over dit item

 • Hoogwaardige materialen: gemaakt van hoogwaardige zinklegering, matte afwerking, eenvoudig en mooi uiterlijk, duurzaam en betrouwbaar. Alle onderdelen zijn gemaakt van internationale merkproducten met stabiele en betrouwbare kwaliteit. De deurslotmodule is waterdicht, vochtbestendig en schimmelbestendig. Je kunt ze ontgrendelen met vingerafdrukken, kaarten, wachtwoord en mechanische sleutel.
 • Hoge prestaties: Door het gebruik van kunstmatige intelligenalgoritme wordt kunstmatig intelligenalgoritme gebruikt om de herkenningssnelheid van speciale omstandigheden zoals vochtige, droge en defecte vingerafdrukken te optimaliseren. Na 100.000 keer, gemeten door vingerafdrukken = detectiepercentage, is minder dan 0,005% standaard industrie
 • Veiligheid: na de oncomfortabele opening kan alleen de beheerder het slot ontgrendelen, de gebruiker kan het niet openen, en de wachtwoordcontroleondersteuning voegt onleesbare tekens voor en daarna toe, je hoeft alleen het juiste wachtwoord in het midden in te voeren om te ontgrendelen, zodat de voyeur niet start.
 • 【Noodmaatregelen】: als er geen stroom is, kun je de noodgevallen van het laadstation aan de onderkant van het voorpaneel aansluiten of met de sleutel ontgrendelen. De standaardconfiguratie is geschikt voor elke interne en externe opening en past op elke voordeur en huisveiligheid.
 • 【Vergrendelingsbus】: met een standaard slotbehuizing met dubbele tong en een versterkt slot kan het binnenste slot met handgreep vervangen worden, bovendien bij de roestvrijstalen behuizing, robuuster en slijtvaster.

Speciale aanbiedingen en productaanbiedingen

 • ⏩Bespaar €3 bij een besteding van €200 of meer ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1. Voer de code YF3LLFBF in bij het afrekenen. ⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • ⏩Bespaar 8% per stuk op ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1 bij aankoop van 4 of meer. Voer de code O42VFOXT in bij het afrekenen. ⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • ⏩Bespaar 5% per stuk op ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1 bij aankoop van 2 of meer. Voer de code 5AI8L539 in bij het afrekenen.⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • ⏩Bespaar €10 bij een besteding van €500 of meer ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1. Voer de code GO92VCQZ in bij het afrekenen.⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • ⏩Bespaar €4 bij een besteding van €300 of meer ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1. Voer de code 6KVA4RI5 in bij het afrekenen.⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Dioche is een merk dat zich richt op familieveiligheid. Wij verplichten ons om onze klanten hoogwaardige producten te bieden en elk detail van de producten zorgvuldig te ontwerpen om je een intelligenter leven te bieden.

1

Dit slot is gemaakt van hoogwaardige zinklegering en duurzaam. Het oppervlak van het slot is zwart, het uiterlijk is eenvoudig en mooi en de sfeer is stijlvol. De cilinder beschikt over een standaard hoogstille dubbele cilinder en is daardoor bijzonder duurzaam en veilig. Meerdere openingsmethoden improteren het veiligheidsniveau van de deurvergrendelingen. Laat je Smart Home Life.

1


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

4,7 van 5 sterren
4,7 van 5
4 wereldwijde beoordelingen
5 sterren
73%
4 sterren
27%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies

Er zijn 0 klant beoordelingen en 4 klant beoordelingen.