€246,29
GRATIS bezorging: dinsdag, 7 dec Gegevens
Wordt bezorgd na Sinterklaasavond (5 december). Heb je eerder een cadeau nodig? Stuur direct een Amazon-cadeaubon per e-mail.
Nog slechts 1 op voorraad.
€ 246,29 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 246,29
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Retourneren: Verlengde retourperiode tot 31 jan 2022 wegens de feestdagen
In verband met de feestdagen kunnen retourartikelen, gekocht tussen 1 november 2021 en 31 december 2021, geretourneerd worden tot en met 31 januari 2022
Biometrisch vingerafdruks...

Biometrisch vingerafdrukslot, elektronisch vingerafdruk deurslot voor inbrekerslot voor slaapkameringang

4,7 van 5 sterren 4 beoordelingen

Prijs: €246,29
Prijzen zijn inclusief btw.
€3 korting met promotiecode YF3LLFBF. 5 aanbiedingen
 • €3 korting met promotiecode YF3LLFBF.
  ⏩Bespaar €3 bij een besteding van €200 of meer ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1. Voer de code YF3LLFBF in bij het afrekenen. ⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
  Log in om in te wisselen.
 • 8% korting op 4 artikel(en). Voer code O42VFOXT in bij het afrekenen.
  ⏩Bespaar 8% per stuk op ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1 bij aankoop van 4 of meer. Voer de code O42VFOXT in bij het afrekenen. ⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
  Log in om in te wisselen.
 • 5% korting op 2 artikel(en). Voer code 5AI8L539 in bij het afrekenen.
  ⏩Bespaar 5% per stuk op ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1 bij aankoop van 2 of meer. Voer de code 5AI8L539 in bij het afrekenen.⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
  Log in om in te wisselen.
 • Bespaar €10 op bestellingen van €500+. Voer code GO92VCQZ in bij het afrekenen.
  ⏩Bespaar €10 bij een besteding van €500 of meer ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1. Voer de code GO92VCQZ in bij het afrekenen.⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
  Log in om in te wisselen.
 • Bespaar €4 op bestellingen van €300+. Voer code 6KVA4RI5 in bij het afrekenen.
  ⏩Bespaar €4 bij een besteding van €300 of meer ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1. Voer de code 6KVA4RI5 in bij het afrekenen.⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
  Log in om in te wisselen.

Je aankoop verbeteren

Merk Dioche
Materiaal Materiaal:
Type afwerking Afwerking:
Afmetingen van item (L x B x H) 8 x 8 x 8 centimeter
Vergrendeltype Elektronisch slot, Sleutelslot

Over dit item

 • Hoogwaardige materialen: gemaakt van hoogwaardige zinklegering, matte afwerking, eenvoudig en mooi uiterlijk, duurzaam en betrouwbaar.Alle onderdelen zijn gemaakt van internationaal bekende merkproducten met stabiele en betrouwbare kwaliteit.De slotmodule is waterdicht , bestand tegen vocht en schimmel. U kunt ze ontgrendelen met vingerafdrukken, papier, wachtwoord en mechanische sleutel.
 • Hoge prestaties: met behulp van het leeralgoritme voor kunstmatige intelligentie wordt het kunstmatige intelligentie-algoritme gebruikt om de herkenningssnelheid van speciale omstandigheden, zoals natte en droge en defecte vingerafdrukken, te optimaliseren. 100.000 keer verkeerd begrepen vingerafdrukken gemeten = herkenningspercentage, is minder dan 0,005% van de industriële norm.
 • Beveiliging: na omslachtig openen kan alleen de beheerder het slot ontgrendelen, lederen gebruikers kunnen het niet openen en ondersteuning voor wachtwoordverificatie voegt voor en na verwarrende tekens toe. Je hoeft alleen het juiste wachtwoord in het midden in te voeren om te ontgrendelen, zodat de voyeur niet kan starten.
 • Noodmaatregelen: wanneer er geen elektriciteit is, is het mogelijk om de noodoplaadschat aan de onderkant van het voorpaneel aan te sluiten of met de sleutel te ontgrendelen.De standaardconfiguratie is geschikt voor elke interne en externe opening en past zich aan elke toegangsdeur aan / beveiligings deur.
 • Vergrendelingslip: keurt een stille standaard slothuis van hoge kwaliteit met dubbele lip, versterkt slot kan het interne slot vervangen met handvat, plus roestvrijstalen schaal, anticorrosief en slijtvast, mooier, vergrendelingslip solide vergrotingsslot maakt het deurslot steviger, ik verzeker je meer.

Speciale aanbiedingen en productaanbiedingen

 • ⏩Bespaar €3 bij een besteding van €200 of meer ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1. Voer de code YF3LLFBF in bij het afrekenen. ⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • ⏩Bespaar 8% per stuk op ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1 bij aankoop van 4 of meer. Voer de code O42VFOXT in bij het afrekenen. ⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • ⏩Bespaar 5% per stuk op ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1 bij aankoop van 2 of meer. Voer de code 5AI8L539 in bij het afrekenen.⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • ⏩Bespaar €10 bij een besteding van €500 of meer ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1. Voer de code GO92VCQZ in bij het afrekenen.⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
 • ⏩Bespaar €4 bij een besteding van €300 of meer ⚡Nieuwe Producten⚡, aangeboden door Terlog.Y1. Voer de code 6KVA4RI5 in bij het afrekenen.⏪ Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Dioche is een merk dat zich richt op familieveiligheid. Wij verplichten ons om onze klanten hoogwaardige producten te bieden en elk detail van de producten zorgvuldig te ontwerpen om je een intelligenter leven te bieden.

1

Dit slot is gemaakt van hoogwaardige zinklegering en duurzaam. Het oppervlak van het slot is zwart, het uiterlijk is eenvoudig en mooi en de sfeer is stijlvol. De cilinder beschikt over een standaard hoogstille dubbele cilinder en is daardoor bijzonder duurzaam en veilig. Meerdere openingsmethoden improteren het veiligheidsniveau van de deurvergrendelingen. Laat je Smart Home Life.

1


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

4,7 van 5 sterren
4,7 van 5
4 wereldwijde beoordelingen
5 sterren
73%
4 sterren
27%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies

Er zijn 0 klant beoordelingen en 4 klant beoordelingen.