€79,90
GRATIS Bezorging woensdag, 6 juli. Bestel binnen 18 u 2 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 79,90","priceAmount":79.90,"currencySymbol":"€","integerValue":"79","decimalSeparator":",","fractionalValue":"90","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"90NcOYkSCZZ9hK%2FNTYTPmXFiYM92T1r1jIXBcoJ6%2FVUaNVulJgM6WQUiIXu8OiiyKCaGD5YWvZsVn%2Fvf3oqEX61wo6e9xSnEX3RKqiKOHaOw2I79HQiG8%2BTZIY7tNE0hSut3ToKJa6RbdeugZOu2AUAUNRNfL0LpRDPATLlpvnBK7BRtwVVHe78prVqyXwVq","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 79,90 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 79,90
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
tiiwee X4 PIR bewegingsme...
Heb je er een te koop?

tiiwee X4 PIR bewegingsmelder, alarmsysteem met 2 afstandsbedieningen en 2 deurs raamsensoren - draadloos - 120 dB sirene - uitbreidbaar - deurbel en luid sirene-geluid - 2 jaar garantie

4,6 van 5 sterren 38 beoordelingen

€79,90
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

Merk Tiiwee
Kleur Wit
Beschrijving van batterij AA
Aantal batterijen 3 AA batterijen vereist. (inbegrepen)

Over dit item

  • Belangrijk: gebruik de X4 niet voor uitbreiding van A1, X1 of X3 tiiwee-alarmsystemen. Als je je systeem wilt uitbreiden, kies dan een van deze PIR-bewegingsmelder voor binnen of buiten: twpir01, twpir02, twpir03 of twpir04 (allemaal verkrijgbaar op Amazon).
  • Eenvoudig te bedienen en te installeren: de X4 is een compleet, zelfstandig bewegingsmelderalarm voor woningen, kantoren, winkels, caravans, campers of boten. Omdat hij is gebaseerd op draadloze technologie, is het systeem eenvoudig te installeren. Het signaal van de afstandsbediening gaat door muren en deuren. Daarom kun je de X4 vanuit een andere ruimte of buiten je huis activeren en deactiveren. Het systeem is direct klaar voor gebruik.
  • Waarom dit product beter is dan andere (I) - in tegenstelling tot andere bewegingsmelders wordt de X4 aangedreven door 3 x 1,5 V AA-batterijen (meegeleverd) of een voedingsadapter (niet meegeleverd). Onder normale omstandigheden gaan de batterijen 5-7 maanden mee en je hoeft de batterijen om de twee maanden te vervangen. De TWWS03 deursensoren worden aangedreven door een AAA-batterij die ten minste 6 - 8 maanden meegaat. Geen exotische batterijtypes.
  • Waarom dit product beter is dan andere (II) - het rode detectielicht kan volledig worden uitgeschakeld. Dit voorkomt dat dieven op de X4 plaatsen kunnen en voorkomt dat inbrekers het systeem na de instap snel inactiveren of vernietigen. In tegenstelling tot andere producten kan een inbreker het alarm niet eenvoudig uitschakelen door op de aan/uit-knop te drukken. Wij hebben ervoor gezorgd dat de X4 een waardige tegenstander is.
  • Waarom dit product beter is dan andere (III) – de X4 beschikt over drie tinten, een deurbeltoon met twee verschillende volumes en een luide 120 dB sirene. Overdag, als je de deurbel gebruikt, dient hij als doorgangsmelder. Als je de X4 's nachts naar een alarmgeluid schakelt, schrikt ze inbrekers af met hun oorverdovende sirene. Tiiwee biedt een compleet assortiment accessoires om je systeem uit te breiden.

Meer weten?

We willen je helpen om het juiste smart device te kiezen. Informatie over de eigenschappen van dit product staat onder Productgegevens. Meer informatie over smart devices? Lees meer of ontdek onze Smart Home store.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? ( Dat kan hier ).

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Vaak samen gekocht

  • tiiwee X4 PIR bewegingsmelder, alarmsysteem met 2 afstandsbedieningen en 2 deurs raamsensoren - draadloos - 120 dB sirene - u
  • +
  • tiiwee TWWS03 raam- en deursensor voor Tiiwee Home Alarm systemen. Breid uw systeem eenvoudig uit met deze deursensor. Inbraa
  • +
  • tiiwee PIR bewegingsmelder TWPIR02 voor het tiiwee home alarmsysteem - alarmsysteem veiligheidstechniek inbraakbeveiliging
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Kies items om samen te kopen.

Productbeschrijving

De Tiiwee X4 is de perfecte oplossing voor een groot aantal toepassingen. Als alarm thuis, in de werkplaats, garage, in de camper of op de boot.

In vergelijking met de meeste bewegingsmelder-alarmen heeft de X4 enkele nuttige extra functies:

- Stroomvoorziening via 3 x AA 1,5 V batterijen voor langdurig gebruik. De batterijen gaan afhankelijk van de gebruiksintensiteit tot 5-7 maanden mee.
- Het rode signaal van het detectievenster kan worden uitgeschakeld. Dit maakt het de detector mogelijk om in de getarte modus te werken. Dit voorkomt een snelle lokalisatie van de detector door inbrekers.
- 2 verschillende geluidsvolumes en een luid alarmgeluid. Daardoor kan het apparaat in een groot aantal praktische situaties worden gebruikt.

- 3 zonetypen, waarmee je de reactie op het activeren van een sensor kunt wijzigen: op elk van de 3 zonetypes kunnen 20 sensoren worden aangesloten:
In de normale zone activeert de activering van de aangesloten sensor slechts een geluid wanneer het alarm is ingeschakeld.
In de welkomstzone activeert de activering van de aangesloten sensor altijd een beltoon uit, ongeacht of het alarm geactiveerd is of niet.
In de noodzone activeert de activering van de aangesloten sensor altijd een luid alarm uit, ongeacht of het alarm is geactiveerd of niet.

Als het alarm wordt geactiveerd, stopt de sirene automatisch na 2 minuten en het systeem keert terug naar de geactiveerde modus, tenzij de sirene wordt met de afstandsbediening gestopt.

Het bewegingsmelderalarm werkt op 3 x AA-batterijen (meegeleverd) of met een voeding (niet inbegrepen).

Je kunt ook andere Tiiwee afstandsbedieningen voor andere familieleden of medewerkers toevoegen. Een zeer flexibel systeem dat zich aan je behoeften kan aanpassen.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

4,6 van 5 sterren
4,6 van 5
38 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Norbert
5,0 van 5 sterren Perfektes Produkt - Perfekter Support !
Beoordeeld in Duitsland op 13 februari 2022
Cliente Amazon
4,0 van 5 sterren Buon prodotto ma…
Beoordeeld in Italië op 9 augustus 2021
Cliente Amazon
5,0 van 5 sterren Installato nel box
Beoordeeld in Italië op 27 november 2021
Roberto
4,0 van 5 sterren Ottimo per proteggere piccoli ambienti
Beoordeeld in Italië op 5 augustus 2021
jean francois desthieux
4,0 van 5 sterren TRES bon produit mais..... Le niveau du son est bien faible
Beoordeeld in Frankrijk op 8 september 2021