€12,99
GRATIS Bezorging woensdag, 17 augustus van je eerste bestelling van produkten die door Amazon worden verzonden.. Bestel binnen 19 u 21 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 12,99","priceAmount":12.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"12","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"MSKZ1b7fOaf5rTw7R4SqlB0jC42hbrBPj%2B561kV9hMFV7l9yyrsHVIUaUknG3Ugw60%2BZx2WOa7HuG3%2BNYi67JLqmSdhe%2FLk4hvHrN9je7051WnqwGD1UfeouOxnO2HS9HcW6osh14FIC84HtIdoO5%2BrWzXCi1ze0gucwyJ280rQUe%2BDJyRMfUSAR1teYdLiL","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 12,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 12,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Brew Bag voor het afvegen van herbruikbaar trekkoord thuis brouwzak voor bier, wijn, jam, fruit, notenmelk en yoghurt (verpakking van 2 stuks)

4,3 van 5 sterren 472 beoordelingen

€12,99
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • ✦✦✦ Katoenen filterzak: de filterzakken van natuurlijk biologisch katoen zijn duurzaam, herbruikbaar, bestand tegen hoge temperaturen en kookbestendig. En met het fijnmazige design heeft de mousselineproductie een uitstekende infiltratie voor huismannkosten.
  • ✦✦✦ Mash Brew Bag in 2 maten: deze mousseline tas bevat 2 maten. De grote verzamelzak kan als wijn- en bierzak worden gebruikt. De kleinere zak kan als mousseline jamzak, notenmelkzakzeef, jammusseline-zak, groene sapzak enz. worden gebruikt.
  • ✦✦ Musseline-schoudertas: praktische filtertas met trekkoord in 1 cm breedte, eenvoudig te sluiten en te openen. En de herbruikbare mousselinezakken kunnen door schrobben en spoelen in water gemakkelijk worden gereinigd.
  • ✦✦ Inhoud van de levering: 2 mousseline-voorbereidingszakken, afmetingen 20 x 30 cm en 40 x 50 cm. Biologische mousseline-zakken in twee maten bieden een grotere keuze voor verschillende voedselbereidingen, perfecte keukenhulp voor dagelijks gebruik.
  • ✦✦✦ 100% tevredenheidsgarantie: de mousseline tas voor dames wordt geleverd met 6 maanden garantie en een levensechte klantenservice.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Koop het met

  • Brew Bag voor het afvegen van herbruikbaar trekkoord thuis brouwzak voor bier, wijn, jam, fruit, notenmelk en yoghurt (verpak
  • +
  • Home Brew Hydrometer Met Inbegrepen 100 Millimeter Trial Sampling Jar - Home Brew Equipment Voor Wijn en Bier maken Testing K
  • +
  • FUJIE Brew sifon-buis kunststof wijn lift filter set sifon buis slang filter voor wijn bier maken, 2m
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Productbeschrijving

Brew Bag voor

Bespaar tijd, bespaar geld, vereenvoudigde procedures, meervoudig gebruik

Een must voor een voordelige broeffilterzak voor het maken van kaazen, bierbrouwen, zeven van wijnen, het filteren van groene sappen, de kaas en melkproductie.

Brew in a Bag (BIAB) leidt tot kortere rust- en reinigingstijden, behalve de noodzakelijke basisprincipes en de zak heeft geen andere uitrusting nodig. Bovendien kan de braufilterzak voor veel partijen Homebrew worden hergebruikt

bier brouwen accessoires

Uitstekende materialen

Trekkoord ontwerp, gemakkelijk te sluiten en te openen.

Met het superfijne mesh-design hebben de mousseline-brouwzakken een uitstekende infiltratie.

De van natuurlijk biologisch katoen, zonder kleurstof en zonder blancheren vervaardigde zetzakken zijn duurzaam, herbruikbaar, wasbaar, bestand tegen hoge temperaturen en kookbestendig.

Meervoudig gebruik

Deze zeeftas is een must voor iedereen die graag Homebrew maakt.

De filterzakken zijn ideaal voor de productie, het brouwen van bier, het afzeven van wijn, het filteren van groene sappen, het maken van kaas en melk.

Bovendien zijn de filterzakken perfect geschikt voor het koken van soepen, het afkoken van geneeskrachtige kruiden, het voetbad, het hete kompres enz.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

4,3 van 5 sterren
4,3 van 5
472 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Vertaal alle beoordelingen naar het Nederlands
Beoordeeld in Nederland op 20 februari 2022

Beste recensies uit andere landen

Marcus Simon
1,0 van 5 sterren Rubbish
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 28 januari 2020
Mav
4,0 van 5 sterren They work
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 27 augustus 2020
Nobby
4,0 van 5 sterren Value for money
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 18 mei 2022
J
4,0 van 5 sterren Great quality
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 9 april 2020
Octavianus
2,0 van 5 sterren Zum bierbrauen schlecht geeignet
Beoordeeld in Duitsland op 21 november 2020