€349,99
GRATIS bezorging: dinsdag, 7 dec Gegevens
Op voorraad.
€ 349,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 349,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Retourneren: Verlengde retourperiode tot 31 jan 2022 wegens de feestdagen
In verband met de feestdagen kunnen retourartikelen, gekocht tussen 1 november 2021 en 31 december 2021, geretourneerd worden tot en met 31 januari 2022
eufy by Anker, RoboVac G3...

eufy by Anker, RoboVac G30 Hybrid, robotstofzuiger met Smart Dynamic Navigation 2.0, 2-in-1 vegen en dweilen, zuigkracht van 2000 Pa, wifi, grensmarkeerstrips

4,2 van 5 sterren 79 beoordelingen

Prijs: €349,99
Prijzen zijn inclusief btw.
Brief content visible, double tap to read full content.
Full content visible, double tap to read brief content.
Stijlnaam: G30 Hybrid

Je aankoop verbeteren


Over dit item

  • Smart Dynamic Navigation 2.0: de combinatie van de padregistratiesensor en Smart Dynamic Navigation 2.0 zorgt voor een doelgerichtere reiniging op alle oppervlakken in vergelijking met robotstofzuigers die willekeurige paden volgen..
  • Handelt Twee Klusjes Af: met zowel stofzuig- als dweilmogelijkheden zorgt de RoboVac G30 Hybrid ervoor dat er twee klusjes minder zijn waarover u zich zorgen hoeft te maken. De ultrasterke zuigkracht van 2000 Pa zuigt meer vuil van alle oppervlakken, terwijl de dweilmodule voor een nog schoner eindresultaat zorgt.
  • Bediening Via App Met Schoonmaakgeschiedenis: vervul al uw schoonmaakbehoeften rechtstreeks vanaf uw smartphone. Kijk nadat de klus is geklaard waar en wanneer uw RoboVac heeft schoongemaakt.
  • Installeer Grensmarkeerstrips: sluit de speelruimte van uw kind of de mand van uw huisdier uit. De RoboVac gebruikt speciale dubbele Hall-sensoren om de door u geïnstalleerde grensmarkeerstrips te detecteren, zodat u er zeker van kunt zijn dat de stofzuiger alleen de gewenste gebieden schoonmaakt.
  • Wat U Krijgt: RoboVac G30 Hybrid, oplaadstation, netvoedingsadapter, 2 zijborstels, extra unibody-filter, reinigingshulpstuk, waterreservoir, wasbare dweildoek*1, wegwerpdweildoek*5, waterdichte pad, grensmarkeerstrips met lengte van 2 m, plakband*2, 5 kabelbinders, filterelement*4, gebruikershandleiding, snelstartgids, welkomstgids en onze zorgeloze garantie van 12 maanden.

Meer weten over smart devices?

Smart devices hebben verschillende eigenschappen en we willen je helpen om de juiste te kiezen. Bekijk al onze Smart Home producten of Lees meer over smart devices.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)

Vaak samen gekocht

  • eufy by Anker, RoboVac G30 Hybrid, robotstofzuiger met Smart Dynamic Navigation 2.0, 2-in-1 vegen en dweilen, zuigkracht van
  • +
  • eufy Security Indoor WiFi Camera 2K bewakingscamera voor binnenshuis, persoonsherkenning, met stemassistent, bewegingssensor,
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Kies items om samen te kopen.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Stijlnaam:G30 Hybrid

Technische gegevens

Extra informatie


Productbeschrijving

eufy RoboVac G30 Hybrid

Doelgericht, krachtig, bekwaam

Smart Dynamic Navigation 2.0

De verfijnde Gyro-navigatietechnologie en geheel nieuwe padregistratiesensor stellen de RoboVac in staat om doelgericht schoon te maken als nooit tevoren.

Superkrachtig

Een supersterke zuigkracht van 2000 Pa zorgt ervoor dat de RoboVac geen stofje mist bij het glijden van kamer naar kamer.

Veelzijdig schoonmaken is nu nog makkelijker

2-in-1 dweilen en vegen voor een sprankelende reiniging zonder enige moeite. Kies tussen de wegwerp- of herbruikbare dweildoek voor volledige vrijheid. Het unibody-filter zorgt voor minder onderhoud en meer ontspanning.

Totale controle over uw schoonmaak

Geef rechtstreeks vanuit de app gedetailleerde opdrachten of bedien de robot via een spraakassistent. Als de taak is voltooid, controleert u de schoonmaakgeschiedenis om te zien waar en hoelang uw RoboVac heeft schoongemaakt. Handige gesproken herinneringen bieden u begeleiding en updates, zodat u altijd weet wat er gaande is.

BoostIQ en handsfree bediening

De RoboVac beschikt over BoostIQ-technologie die de zuigkracht automatisch verhoogt wanneer er extra zuigkracht nodig is. Met meerdere schoonmaakmodi en automatische schoonmaakplanning staat de RoboVac garant voor een moeiteloze, grondige reiniging terwijl u zich ontspant.

Verbeterde reiniging

De RoboVac is van binnen en van buiten verfijnd om stil te stofzuigen zonder gedoe en maakt tijdens het schoonmaken evenveel geluid als een magnetron.. De gereduceerde hoogte van slechts 7,25 cm zorgt ervoor dat ook de vloer onder laag meubilair met gemak kan worden schoongemaakt.

Het hele jaar door ondersteuning

Bij eufy geloven we in onze producten. Daarom bieden we ze allemaal aan met 12 maanden productondersteuning en voorzien we u van vriendelijke, eenvoudig te bereiken assistentie.

Opmerking:

De schoonmaakgeschiedenis toont het gebied dat is schoongemaakt en de tijdsduur per schoonmaaksessie. De kaart dient alleen ter referentie als u wilt zien hoe en waar de RoboVac heeft schoongemaakt.

Voor optimaal gebruik:

- Ideaal voor hardhouten vloeren, tegels, laminaatvloeren en middelpolige tapijten. Niet geschikt voor hoogpolig tapijt en zeer donker gekleurd tapijt.

- Haal kabels uit de weg om te voorkomen dat er kabels in de knoop raken of de RoboVac verstrikt raakt. Er worden 5 kabelbinders meegeleverd in de verpakking om u te helpen bij het ordenen van draden en netsnoeren.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

4,2 van 5 sterren
4,2 van 5
79 wereldwijde beoordelingen

Beste recensie uit Nederland

Vertaal alle beoordelingen naar het Nederlands
Beoordeeld in Nederland op 18 juni 2021
Stijlnaam: G30 HybridGeverifieerde aankoop

Beste recensies uit andere landen

Cyberdad34590
4,0 van 5 sterren Fast nix zu meckern
Beoordeeld in Duitsland op 2 februari 2021
Stijlnaam: G30 HybridGeverifieerde aankoop
hS
1,0 van 5 sterren Scheitert schon an der Einrichtung
Beoordeeld in Duitsland op 31 maart 2021
Stijlnaam: G30 HybridGeverifieerde aankoop
Herr Zervelatwurst
5,0 van 5 sterren Möchte ich nicht mehr missen - so sauber wische ich nicht. :)
Beoordeeld in Duitsland op 24 oktober 2021
Stijlnaam: G30 HybridGeverifieerde aankoop
schaefer-burgdorf
5,0 van 5 sterren Super
Beoordeeld in Duitsland op 4 oktober 2021
Stijlnaam: G30 HybridGeverifieerde aankoop
Pascal
4,0 van 5 sterren Erster Saugroboter für einen Hundehaushalt
Beoordeeld in Duitsland op 3 augustus 2021
Stijlnaam: G30 HybridGeverifieerde aankoop