€9,99
€ 5,99 Bezorging 17 - 23 augustus. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 9,99","priceAmount":9.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"9","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"emuSerm9bCbva8lGg0EgbxjX%2Binj%2BrJczE5cgsRyqhpnls8GSQB1zs1TVOrPpLhFi9Ak9xjS4Fjep6vqACXg4izzdCr2URjWlX8gw5Ol5ZyXgQL67B7sa6bEkRILspzEBu4hEFYS2LfwKTSBq0PVTinBhguYTEvPUdTsxqvtylR9JRRvyv8g9ZP1AlY%2BDCbc","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 9,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 9,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
95sCloud
Verkocht door
Verzonden vanuit
95sCloud
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Wijnfleszak, 3 stuks fleszakken cadeauzakken wijnverpakking cadeauzakjes, flessen-wijndrager boodschappentas champagne-proeverij party bruiloft Kerstmis 39x15cm (wit)


€9,99
Prijzen zijn inclusief btw.
Wit

Je aankoop verbeteren

  • ✌ Hoge kwaliteit: de verpakking bevat 1 wijnflesbeschermzak, die aan je basisbehoeften kan voldoen. Het kan lang worden gebruikt en is gemakkelijk te onderhouden. Het is een professioneel transportmiddel voor wijnflessen thuis.
  • ✌Ideale temperatuur: onze wijntas is gemaakt van hoogwaardig neopreen en beschermt niet alleen je flessen tegen beschadigingen, maar houdt ook je koude dranken iets langer koud.
  • Eenvoudig te bedienen: deze multifunctionele boodschappentas kan worden hergebruikt en ondersteunt herhaaldelijk wassen zonder te sterke vervorming. De zachte en praktische handgreep maakt het vervoer van je favoriete dranken kinderspel.
  • ✌De lichte en praktische boodschappentas kan de wijnfles vasthouden, de fles effectief tegen trillingen en druk beschermen en voorkomt dat de wijnfles tijdens het transport breekt.
  • ✌Materiaal: polyester ✌ 3 × wijnflessen-boodschappentas

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Eigenschappen:
1. Hoge kwaliteit: de verpakking bevat 1 wijnflesbeschermer, die aan je basisbehoeften kan voldoen. Het kan lang worden gebruikt en is gemakkelijk te onderhouden. Het is een professioneel transportmiddel voor wijnflessen thuis.
2. Ideale temperatuur: onze wijntas bestaat uit hoogwaardig neopreen materiaal en beschermt niet alleen je flessen tegen beschadigingen, maar houdt ook je koude dranken iets langer koud.
3. Eenvoudig te bedienen: deze multifunctionele boodschappentas kan worden hergebruikt en ondersteunt herhaaldelijk wassen zonder te sterke vervorming. De zachte en praktische handgreep maakt het vervoer van je favoriete dranken kinderspel.
4. De lichte en praktische boodschappentas kan de wijnfles vasthouden, de fles effectief tegen trillingen en druk beschermen en voorkomt dat de wijnfles tijdens het transport breekt.

Hoogwaardige kwaliteit.

Opmerkingen:
Vanwege de lichteffecten en opnamehoeken kunnen er kleurverschillen zijn. Bedankt voor je begrip.

Vanwege de handmatige meting kan er een afwijking in de afmetingen van het product optreden.

Beschrijving:

Materiaal: Polyester
3 × wijnflessen-boodschappentas.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies