atFoliX Kunststof Gepantserde Glasfolie compatibel met Mio Cyclo 605 HC Glasfolie, 9H Hybrid-Glass FX Gepantserd Glas van Kunststof

5,0 van 5 sterren 2 beoordelingen

Compatibele apparaten Mio Cyclo 605 HC
Compatibele telefoonmodellen Mio Cyclo 605 HC
Merk AtFoliX
Speciale kenmerken Verwijderbaar zonder resten, Elastisch 9H Glasfolie, Zeer gemakkelijk aan te brengen, Made in Germany, Compatibel met Mio Cyclo 605 HC Meer bekijken
Helderheid 0.98
Hardheid van item 9H

Over dit item

    Dit past bij je .
  • Voer het modelnummer hierboven in om zeker te weten dat dit past.
  • Beter dan glas: in tegenstelling tot echt glas of gehard glas is deze FX-Hybrid-Glass Gepantserd Glas van Kunststof splintervrij en splintervrij. - perfecte pasvorm en compatibel met Mio Cyclo 605 HC
  • Maximale bescherming tegen krassen (hardheid 9H bij een schrijfdruk van 500g) - deze Kunststof Glasfolie bestaat uit een zeer dun (ongeveer 0,2 mm) en bestand materiaal.
  • De unieke glas/kunststof samenstelling van de Kunststof Gepantserde Glasfolie biedt de hoogste lichttransmissie en een oleofobe anti-vingerafdruk coating
  • Extra sterke siliconenkleeflaag - bestaande krassen op het display verdwijnen eenvoudigweg
  • Toebehoren@FoliX - Made in Germany *** Gemakkelijk te installeren: de FX-Hybrid-Glass Glasfolie heeft dezelfde stijfheid als echt glas en is eenvoudig te installeren zonder bellen.

Black Friday Week 19 t/m 29 november
Tot 50% korting op geweldige deals. Shop nu >

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid: De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

FX-Hybrid-Glass Kunststof Gepantserde Glasfolie van atFoliX, ultra dun en super hard, compatibel met Mio Cyclo 605 HC

De FX-Hybrid-Glass Glasfolie herdefinieert het onderwerp beeldschermbescherming volledig opnieuw met een unieke materiaalsamenstelling: de ontwikkeling van deze extreem harde (9H potloodhardheid) en resistente glas/kunststof maakt de productie van bijzonder dunne beeldschermbeschermingsfilms mogelijk. Uw touchscreen reageert als een volledig onbeschermd display op uw ingangen. De ongewoon hoge hardheid van deze schermbeschermer maakt krassen nauwelijks kans.

Super dun en super hard - de nieuwe standaard in screen protector!

De bijzonder lage materiaaldikte van de Kunststof Gepantserde Glasfolie zorgt voor een optimale look en feel van uw display. Samen met de hoge lichtdoorlaatbaarheid van bijna 98% is deze Kunststof Glasfolie vrijwel onzichtbaar.

Maximale bescherming voor uw beeldscherm: Gemaakt van de nieuwste high-tech materialen biedt Gepantserd Glas van Kunststof u optimale bescherming tegen krassen en vervuiling. Uiterst robuust en resistent door de hardheidsgraad 9H.

de montage in een mum van tijd: De montage van de Kunststof Glasfolie is moeiteloos - reinig het scherm, breng de film op één lijn en u bent klaar. Dankzij speciale siliconen materialen zuigt de Kunststof Gepantserde Glasfolie zich op het display. De sterke siliconenlijmlaag beschermt de meeste bestaande krassen. Verwijderbaar zonder resten.

Leveringsomvang
• 1 x FX-Hybrid-Glass Glasfolie compatibel met Mio Cyclo 605 HC
• Reinigingsdoek
• Montagegereedschap (knijper)
• Stofverwijderingssticker
• Link naar meertalige geïllustreerde montagehandleiding (incl. montagevideo)
Bij apparaten met meerdere displays (bijv. binnen- en buitenschermen) wordt voor elk display een beschermfolie in de verpakking meegeleverd.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5,0 van 5 sterren
5 van 5
2 wereldwijde beoordelingen
5 sterren
100%
4 sterren 0% (0%) 0%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies

Er zijn 0 klant beoordelingen en 2 klant beoordelingen.