€46,40
€ 5,99 Bezorging 23 - 29 juli. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 46,40","priceAmount":46.40,"currencySymbol":"€","integerValue":"46","decimalSeparator":",","fractionalValue":"40","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"PSQqKZmkPx3%2Bjkh0ePLICMavGz7CI5RPWFF3vjqXY6LwP%2ByNhbixPk%2BJmoL1YUDIMyGeRen5qJzhPl%2BFhSDjzeTdfhOUgxA1494AO%2FuhgF3xNwGnxUiYT2VxWVCjc3g2d4zse5UjbUhK83P%2FbF5mOaocSuvN4mxcOssi0OjtMspbiZvDzVvhto7tDeEQqUNI","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 46,40 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 46,40
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
lvsepaopao
Verkocht door
Verzonden vanuit
lvsepaopao
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Yusat Elektrische Juicer Draagbare Blender Fruit Mixer Cup voor Smoothie Fruit Sap Melk Shakes 400 ml


€46,40
Prijzen zijn inclusief btw.
Paars

Je aankoop verbeteren

  • - Materiaal van voedingskwaliteit: ABS+roestvrij staal+PP++PC zonder BPA! Baby's en ouderen kunnen het met vertrouwen gebruiken.
  • - 6 messen: de hoofdsapcentrifuge maakt gebruik van een roestvrijstalen sterke 6-mes-ontwerp om het mengen en verpletteren effect, ijsblokjes, bevroren groenten te verbeteren.
  • - Batterij: ingebouwde 2000mAh batterij met hoge capaciteit, één lading 10-15 kopjes zonder zorgen te maken over onvoldoende vermogen. U kunt gemakkelijk genieten van verse vruchtensappen en smoothies op elk gewenst moment.
  • - Eenvoudig te reinigen: voeg ingrediënten toe, druk op de startknop en je kunt na het mengen klaar maken. Het duurt slechts 30 seconden om het sap gemakkelijk in te doen. Vul na gebruik met water en druk op de startknop om het schoon te houden.
  • - Gemakkelijk mee te nemen: de fles kan van de bodem van de blender worden gescheiden met een deksel met een afdichtingsring, die als waterkoker kan worden verwijderd en gemakkelijk in een aktetas, schooltas of draagtas kan worden gedaan, zodat je altijd en overal van heerlijk eten kunt genieten. Daarom kunnen drankenresten ook in de koelkast worden bewaard.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Kenmerken:
1. Materiaal van voedingskwaliteit: ABS+roestvrij staal+PP++PC zonder BPA! Baby's en ouderen kunnen het met vertrouwen gebruiken.
2. 6 messen: de hoofdsapcentrifuge maakt gebruik van een roestvrijstalen sterke 6-mes-ontwerp om het mengen en verpletteren effect, ijsblokjes, bevroren groenten te verbeteren.
3. Batterij: ingebouwde 2000mAh batterij met hoge capaciteit, één lading 10-15 kopjes zonder zorgen te maken over onvoldoende vermogen. U kunt gemakkelijk genieten van verse vruchtensappen en smoothies op elk gewenst moment.
4. Eenvoudig te reinigen: voeg ingrediënten toe, druk op de startknop en je kunt na het mengen afmaken. Het duurt slechts 30 seconden om het sap gemakkelijk in te doen. Vul na gebruik met water en druk op de startknop om het schoon te houden.
5. Eenvoudig mee te nemen: de fles kan van de bodem van de blender worden gescheiden met een deksel met een afdichtingsring, die als waterkoker kan worden verwijderd en gemakkelijk in een aktetas, schooltas of draagtas kan worden gedaan, zodat je altijd en overal van heerlijk eten kunt genieten. Daarom kunnen drankenresten ook in de koelkast worden bewaard.

Omschrijvingen:
Functie: Sappen, roeren
Materiaal: Voedselkwaliteit PP+PC+ABS+304 roestvrij staal
Afmetingen: 8*8*25cm
Nettogewicht: 655 gram
Capaciteit: 400ML

Inbegrepen:
1*Juicer

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies