€32,95
GRATIS bezorging: zaterdag, 4 dec Gegevens
Bezorgd voor Sinterklaasavond (5 december).
Op voorraad.
€ 32,95 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 32,95
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Retourneren: Verlengde retourperiode tot 31 jan 2022 wegens de feestdagen
In verband met de feestdagen kunnen retourartikelen, gekocht tussen 1 november 2021 en 31 december 2021, geretourneerd worden tot en met 31 januari 2022
Yarosi Persoonlijke tover...
Aanbevelingen voor u aan het laden

Aan winkelwagen toevoegen ...

Toegevoegd aan de winkelwagen

Niet toegevoegd

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen

Winkelwagen bekijken

Niet toegevoegd

Er is een probleem met het toevoegen van dit artikel aan de winkelwagen. Probeer het later opnieuw.
We hebben op dit moment geen aanbevelingen
Doorgaan met winkelen

Yarosi Persoonlijke toverstaf-massageapparaat, sterkste draadloze handvibratiekracht, beste beoordeling voor reiscadeau

4,5 van 5 sterren 687 beoordelingen

Prijs: €32,95
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

Materiaal Siliconen
Merk Yarosi
Aantal batterijen 1 Lithium ion batterijen vereist. (inbegrepen)

Over dit item

  • Nieuw voor 2020! De Special Edition Glow in the Dark Massager! Laad het massageapparaat op bij daglicht of een zeer heldere huishoudelijke lamp. Het gloeien duurt tot 30 minuten, hoe langer het door licht wordt opgeladen, des te langer het gaat in het donker. Maak je geen zorgen meer om de knoppen te vinden, ze zijn helder verlicht met verbeterde rode lichten om ervoor te zorgen dat je volledige controle hebt.
  • Het origineel en het beste hoogwaardige draadloze massageapparaat. Laat je niet misleiden door goedkopere imitaties met een kleinere accu en motor. Koop de originele YAROSI WAND met vertrouwen, wij zijn een bestseller met toegewijde Amerikaanse klantenondersteuning die droogt. Wij lossen elk probleem op, GEGARANDEERD! GEEN GELD-TERUG-GARANTIE. Stuur gewoon een e-mail naar onze DE-klantenservice en wij geven u uw geld terug
  • Deze verbazingwekkende kleine man levert kracht, grote tijd. De mini heeft een ongelooflijk sterke trilling en is het perfecte cadeau voor het verlichten van spierpijn in de nek, schouders, handen en voeten. Het is een fantastisch hulpmiddel om hoofdpijn in de hoofdhuid te verwijderen en geweldig voor de sporttherapie na de training. Inclusief praktische reistas!
  • 8 intensieve snelheden en 20 fantastische patronen. De bediening is super eenvoudig te bedienen. Er is een duizelende selectie aan verschillende snelheden en patronen, die je gemakkelijk kunt kiezen. Het opladen van deze toverstaf gaat tot 3 uur mee. Hebben we al gezegd dat het ook 100% waterdicht en fluisterstil is? Ideaal voor gebruik in bad of douche
  • Gemaakt van zijdezacht siliconen dat 100% veilig op de huid te gebruiken is. Dit lichte mini-massageapparaat heeft een honingraathandvat, zodat het bij het gebruik gemakkelijk vast te houden is. De drukgevoelige nekband is geweldig om het massageapparaat in je gewrichten en spieren te werken. Een super rustgevende ervaring voor mannen en vrouwen.

Koop het met

  • Yarosi Persoonlijke toverstaf-massageapparaat, sterkste draadloze handvibratiekracht, beste beoordeling voor reiscadeau
  • +
  • Super Slick Waterbased Lubricant 250ml
  • +
  • Liquid Silk Bodywise Glijmiddel, 250 ml
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Productbeschrijving

Yarosi glow ghulen
Opladen in het licht licht licht donker
Gebruik douche 100%
Reisvriendelijk

Productgegevens

Technische gegevens


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

4,5 van 5 sterren
4,5 van 5
687 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Berties Blurb
5,0 van 5 sterren Pleasurable and came on time
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 25 oktober 2020
Geverifieerde aankoop
Mr Mason
5,0 van 5 sterren Powerful, well made product. Great customer service.
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 14 februari 2021
Geverifieerde aankoop
O
2,0 van 5 sterren Weak and slow
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 19 augustus 2021
Geverifieerde aankoop
Der Ermittler
5,0 van 5 sterren Sehr gut
Beoordeeld in Duitsland op 6 februari 2020
Geverifieerde aankoop
Amazon Kunde
5,0 van 5 sterren Top
Beoordeeld in Duitsland op 21 juli 2021
Geverifieerde aankoop