€14,99
GRATIS bezorging: 24 jan - 26 jan , voor bestellingen vanaf € 20,00 met verzending door Amazon. Gegevens
Verkrijgbaar vanaf 7 januari 2022.
Nu bestellen.
€ 14,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 14,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Retourneren: Verlengde retourperiode tot 31 jan 2022 wegens de feestdagen
In verband met de feestdagen kunnen retourartikelen, gekocht tussen 1 november 2021 en 31 december 2021, geretourneerd worden tot en met 31 januari 2022
Warmwaterkruik met Hoes -...
Aanbevelingen voor u aan het laden

Aan winkelwagen toevoegen ...

Toegevoegd aan de winkelwagen

Niet toegevoegd

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen

Winkelwagen bekijken

Niet toegevoegd

Er is een probleem met het toevoegen van dit artikel aan de winkelwagen. Probeer het later opnieuw.
We hebben op dit moment geen aanbevelingen
Doorgaan met winkelen

Warmwaterkruik met Hoes - Zachte Premium Pluche Hoes - 1.8 L Kruik - Warmwaterkruik voor Pijnverlichting van Rug, Nek en Schouderklachten - Geweldig Cadeau voor Vrouwen en Kinderen - Donkergrijs

4,5 van 5 sterren 2.279 beoordelingen

Prijs: €14,99 (€8,33 / l)
Prijzen zijn inclusief btw.
10% korting op 2 artikel(en). Voer code SHARELOVE10 in bij het afrekenen. 1 aanbieding
  • 10% korting op 2 artikel(en). Voer code SHARELOVE10 in bij het afrekenen.
    Bespaar 10% elk op In aanmerking komende items aangeboden door Qomfor wanneer je 2 of meer koopt. Voer code SHARELOVE10 in bij het afrekenen. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)
    Log in om in te wisselen.
Brief content visible, double tap to read full content.
Full content visible, double tap to read brief content.
Kleur: Donkergrijs
Donkergrijs
Andere opties bijgewerkt op basis van deze selectie

Je aankoop verbeteren

Stijl Donkergrijs
Grootte 1 Count (Pack of 1)
Merk Qomfor
Kleur Donkergrijs

Over dit item

  • ZIJDEZACHTE PLUCHE HOES OM HEERLIJK TE ONTSPANNEN: De 1,8 liter warmwater kruik wordt geleverd met een luxe pluche overtrek. Ideaal voor een knusse avond met een beker thee op de bank op een koude avond. Vooral in de winter zal de kruik met hoes je heerlijk verwarmen en tot rust brengen.
  • HOUD JE UREN WARM: De warmwaterkruik met zachte hoes is ontworpen om warmte vast te houden om zo jouw comfort te garanderen. De zachte hoes verdeelt de warmte gelijkmatig en beschermt je tegen oververhitting. Ideaal om je bed mee te verwarmen voordat je gaat slapen. Let op: oefen er geen druk op uit.
  • GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN: Met zijn brede opening is de fles gemakkelijk te vullen en te gebruiken. De warmwaterkruik voor pijnverlichting is multifunctioneel. Gebruik het bijvoorbeeld bij menstruatiekrampen, spierpijn, tijdens de zwangerschap of als voetenverwarmer. De hoes (100% polyester) is wasbaar.
  • DUURZAAM, VEILIG OM TE GEBRUIKEN EN MILIEUVRIENDELIJK: De fles voldoet aan de BS1970: 2012 norm, de wereldwijd gebruikte Britse veiligheidsnorm voor warmwaterkruiken, wat betekent dat hij lekvrij en duurzaam is. Zowel de fles als de warmwaterkruik hoes zijn milieuvriendelijk en veilig voor baby's en kinderen. LET OP: een volwassene moet altijd toezicht houden en de vul de fles nooit met kokend water.
  • WIJ GEVEN OM JE: Qomfor biedt topkwaliteit lifestyleproducten aan om jouw welzijn te verbeteren. Ons team is altijd beschikbaar om je te helpen het meeste uit je aankoop te halen. 100% tevredenheid gegarandeerd. > Verbeter je persoonlijk comfort en koop nu Qomfor's warmwaterkruik met afneembare hoes <

Koop het met

  • Warmwaterkruik met Hoes - Zachte Premium Pluche Hoes - 1.8 L Kruik - Warmwaterkruik voor Pijnverlichting van Rug, Nek en Scho
  • +
  • Warmwaterkruik met Fleece Hoes - Zachte Premium Hoes - 1.8L Kruik - Warmwaterkruik voor Pijnverlichting van je Rug, Buik en N
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Een van deze items kan eerder worden verzonden dan het andere.
Kies items om samen te kopen.

Speciale aanbiedingen en productaanbiedingen

Kleur: Donkergrijs
  • Bespaar 10% elk op In aanmerking komende items aangeboden door Qomfor wanneer je 2 of meer koopt. Voer code SHARELOVE10 in bij het afrekenen. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)

Productbeschrijving

Kleur:Donkergrijs

Waarom je de warmwaterkruik van Qomfor met luxe pluche hoes goed kan gebruiken

De premium pluche hoes om de warmwaterkruiken van Qomfor zijn ideaal om je te verwarmen op een koude winteravond. Of je nu gewoon lekker tegen iets warms wilt aankruipen of pijn wilt verlichten, onze warmwaterkruik zorgt voor het perfecte warmteniveau en beschermt je tegen overmatige hitte. Perfect als voetenwarmer of om je bed mee op te warmen. Bovendien kan het menstruatiekrampen, nek- en schouderpijn, buikpijn, spierspanning en nog veel meer andere klachten verzachten. Wij geven om jouw welzijn. Dat is Qomfor.

De voordelen van Qomfor's warmwaterkruik met zachte pluche hoes

  • Premium zachte hoes (100% polyester)
  • Houd je urenlang warm
  • Makkelijk te gebruiken
  • Milieuvriendelijk en vrij van schadelijke stoffen
  • Veilig en duurzaam
  • Gratis online tips en trucs
  • Geeft geen geur af
  • Wasbare hoes
  • Gemaakt met liefde

Wij geven om je - Dat is Qomfor

  • Wij bieden 100% tevredenheid
  • We zijn altijd bereikbaar om je te helpen het meeste uit ons product te halen
  • Probleemloos retourneren

>> Verwen jezelf en verbeter je eigen welzijn of dat van anderen met Qomfor's warmwaterkruik met zachte pluche hoes <<

Productgegevens

Kleur:Donkergrijs

Technische gegevens


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

4,5 van 5 sterren
4,5 van 5
2.279 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

JOHN TAYLOR
2,0 van 5 sterren IT LEAKED!!!!
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 10 februari 2021
Kleur: DonkergrijsGeverifieerde aankoop
DTek
1,0 van 5 sterren Not a good idea
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 4 maart 2021
Kleur: LichtgrijsGeverifieerde aankoop
judith collins
5,0 van 5 sterren So soft and a beautiful colour
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 26 november 2020
Geverifieerde aankoop
srolick
5,0 van 5 sterren Hot and cosy
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 19 oktober 2020
Kleur: RozeGeverifieerde aankoop
Klantafbeelding
5,0 van 5 sterren Hot and cosy
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 19 oktober 2020
So comfy! Love it!
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding
Klantafbeelding
Amazon Customer
1,0 van 5 sterren FLUFFY COVER DISCOLORED AND FADING
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 15 februari 2021
Geverifieerde aankoop
Klantafbeelding
1,0 van 5 sterren FLUFFY COVER DISCOLORED AND FADING
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 15 februari 2021
I bought the red one, this stained my pillow from first use. Very disappointed with the poor quality of the cover, please DO NOT buy it! Otherwise, it will stain and damage your clothes.
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding
Klantafbeelding