Bezorgadres selecteren
Heb je er een te koop?

WOMO-DESIGN Moderne bijzettafel Rhodos, Ø 36x40 cm (DxH), zilver glanzend, aluminium met nikkel coating, oriëntaals design, salontafel salontafel salontafel deco kruk tafel

4,8 van 5 sterren 7 beoordelingen

Merk WOMO-DESIGN
Materiaal van frame Metaal
Kleur Zilver
Materiaaltype aan bovenkant Aluminium

Over dit item

  • ELK STUK IS UNIEK! - Dankzij zijn unieke stijl is deze extravagante tafel van WOMO-DESIGN een echte blikvanger in elke kamer.
  • LUXE VOOR UW HUIS - Een zeer hoge kwaliteit verwerkte salontafel / bijzettafel gemaakt van aluminium. Een meubelstuk dat je niet elke dag te zien krijgt. De tafel doet het bijzonder goed in de woonkamer als salontafel, maar ook als bijzettafel in de studeerkamer of het kantoor.
  • TIJDLOOS - De tafels hebben de kleur zilver. Vooral de kleur zilver is zeer tijdloos op het gebied van woonaccessoires en meubilair en kan goed worden geïntegreerd in elke woonstijl. Bovendien ziet de kleur zilver er altijd zeer luxueus en elegant uit.
  • EEN GEWELDIG WOONACCESSOIRE - De zilverkleurige metalen tafel verfraait gegarandeerd uw huis. De tafel kan perfect gebruikt worden als bijzettafel, salontafel, salontafel of als salontafel. Ook het materiaal metaal laat zich optimaal combineren met hout. De kleur zilver is te combineren met bijna elke kleur (bijvoorbeeld goud).
  • EENVOUDIGE REINIGING - Het oppervlak kan het best worden afgeveegd met een lauwwarme, licht vochtige katoenen doek en het resterende vocht kan worden verwijderd met een pluisvrije doek. Vermijd a.u.b. harde borstels, schuurmiddelen en agressieve reinigingsmiddelen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie


Productbeschrijving

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

4,8 van 5 sterren
4,8 van 5
7 wereldwijde beoordelingen
5 sterren
80%
4 sterren
20%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

TEvL
5,0 van 5 sterren meine Lieblingsteile im Wohnzimmer
Beoordeeld in Duitsland op 22 november 2021