€24,99
GRATIS Bezorging 23 - 29 augustus. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 24,99","priceAmount":24.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"24","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"xOnUoQR2WvvBzoHDBft1KvPo3OyCauzbSXft0YvxbpHa4xeZiz2W3QkJf2wTBrHDaZG0mqJZlFKFRqwy4liKObqzXI8ZlN8ZxuJQz%2Fh98bhIdh%2BPJbIUgwgKX49jFGDykn5NQjLGIiJwMQjGZrSyllc3hOkajiTwgJitBodVFMBm1Q4pgEwANg%3D%3D","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 24,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 24,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
WOLTU GmbH
Verkocht door
Verzonden vanuit
WOLTU GmbH
Verkocht door
Heb je er een te koop?

WOLTU Geplooide jaloezie zonwering ondoorzichtig en verduisterend voor inkijkbescherming, Plisségordijn 80x100cm zonder boren met klembevestiging,Grijs PS5622gr08

4,4 van 5 sterren 6.312 beoordelingen

€24,99
Prijzen zijn inclusief btw.

Grijs

Je aankoop verbeteren

Grootte 80x100cm
Kleur Grijs
Materiaal Metaal stof
Merk WOLTU
Soort montage Buitenmontage
Productafmetingen 100L x 80W centimeter
Specifiek gebruik van product Tuin, Woonkamer, Keuken, Eetkamer, Kantoor

Over dit item

  • Eenvoudig en duurzaam: ❤ Dit plisségordijn is gemaakt van hoogwaardig polyester ((profiel: aluminium). Eenvoudig en modern van stijl, het plisségordijn is zeer praktisch voor dagelijks gebruik. Bovendien,schoonmaken is eenvoudig met een droge doek.
  • Warmte-isolatie en privacybescherming: ❤ Dit plisségordijn kan de intense zon effectief blokkeren, voorkomen dat meubels worden blootgesteld aan de zon, beschermen tegen verblinding en uw privacy beschermen.Bovendien,een donkere kamer met het verduisteringsrolgordijn kan u ook helpen snel te slapen.
  • Aanpasbaar: ❤ De plisségordijn is geschikt voor verschillende plaatsen zoals slaapkamers, hotels, kantoren, appartementen, slaapzalen, enz. Een verscheidenheid aan kleuren en maten zijn geschikt voor kamers van verschillende stijlen en ramen van verschillende afmetingen. de kleur en maat die het beste bij u passen.
  • Productinformatie: ❤ Vouwbreedte: 20 mm; Breedte: 45 tot 120 cm selecteerbaar; Hoogte: 130 / 220cm; snijbreedte (indien gewenst): max. 10cm (links: 5cm, rechts: 5cm) Wij raden u aan uw raam of deur op te meten voordat u de gewenste maat kiest.
  • Eenvoudig te installeren: ❤ Eenvoudige montage met 4 verstelbare klemmen, boren niet nodig, wordt ook geleverd met een andere set hulpstukken voor het boren van het raam als alternatief.Onze plisségordijnen zijn geschikt voor alle ramen en deuren met een kozijndikte tussen 1,5 en 2,3 cm, d.w.z. de maximale diepte van het raamkozijn mag niet groter zijn dan 2,3 cm noch kleiner zijn dan 1,5 cm (zonder zegel).