€249,00
GRATIS bezorging: donderdag, 2 dec Gegevens
Snelste bezorging: woensdag, 1 dec
Bestel binnen 21 uur en 46 min.
Gegevens
Bezorgd voor Sinterklaasavond (5 december).
Op voorraad.
€ 249,00 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 249,00
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Amazon
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Amazon
TomTom navigatie GO Disco...

TomTom navigatie GO Discover 7", met premium TomTom Traffic en Flitsmeldingen, kaart wereld, snellere updates via WiFi, parkeerbeschikbaarheid, brandstofprijzen en klik-en-rijd houder

3,7 van 5 sterren 275 beoordelingen

Adviesprijs: €299,95
Prijs: €249,00
Je bespaart: €50,95 (17%)
Prijzen zijn inclusief btw.
Nieuw (5) van € 249,00 & gratis bezorging.
Brief content visible, double tap to read full content.
Full content visible, double tap to read brief content.
Stijlnaam: 7"
7"
Andere opties bijgewerkt op basis van deze selectie

Je aankoop verbeteren


Over dit item

  Dit past bij je .
 • Voer het modelnummer hierboven in om zeker te weten dat dit past.
 • Meest nauwkeurige TomTom-wereldkaarten, eenvoudig en draadloos bij te werken. Rijd vol vertrouwen dankzij de nieuwste kaarten in kleinere bestanden. Gratis en sneller updaten via Wi-Fi.
 • Vertrouwde TomTom Traffic en waarschuwingen voor flitsers. Houd de controle en bespaar tijd en brandstof door files te vermijden, betrouwbare aankomsttijden en 1 jaar waarschuwingen voor flitsers.
 • Groot 7-inch HD-scherm en krachtige luidspreker. Veiliger rijden dankzij duidelijke routebegeleiding via het scherm en de luidspreker van je navigatiesysteem. Zeer helder scherm en duidelijke stem.
 • 1 jaar brandstofprijzen. Bespaar geld met live brandstofprijzen. Je TomTom GO Discover GPS-navigatiesysteem vindt de goedkoopste prijzen en de beste tankstations op je route.
 • Zeer goed reagerend scherm. Swipe door de instellingen van je TomTom GO Discover navigatiesysteem en zoom vloeiend, snel en zonder vervormingen in en uit op het scherm. Tot 4x sneller met 2 GB Ram.
 • 1 jaar parkeermogelijkheden. Ontdek steden in plaats van parkeergarages. Het navigatiesysteem toont beschikbare parkeerplaatsen van parkeergarages en parkeerlocaties, zodat jij tijd bespaart. Software update informatie: 48 maanden na introductie.

Meer weten over smart devices?

Smart devices hebben verschillende eigenschappen en we willen je helpen om de juiste te kiezen. Bekijk al onze Smart Home producten of Lees meer over smart devices.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)


Black Friday Week 19 t/m 29 november
Tot 50% korting op geweldige deals. Shop nu >

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Koop het met

 • TomTom navigatie GO Discover 7", met premium TomTom Traffic en Flitsmeldingen, kaart wereld, snellere updates via WiFi, parke
 • +
 • TomTom satellietnavigatie voorruitbevestiging Click-and-Drive plus autolader en USB-kabel voor alle TomTom 5 '' en 6 '' GO en
 • +
 • TomTom 9UUC.001.26 Hogesnelheid Dubbele Autolader 12V/ 24V voor alle TomTom navigatiesystemen (bekijk compatibiliteitslijst h
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Kies items om samen te kopen.

Productgegevens

Stijlnaam:7"
 • Batterijen: ‏ : ‎ 1 Lithium ion batterij(en) vereist.
 • Is Discontinued By Manufacturer ‏ : ‎ Nee
 • Productafmetingen ‏ : ‎ 18.7 x 2 x 12.2 cm; 400 gram
 • Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 1 januari 2021
 • Fabrikant ‏ : ‎ TomTom
 • ASIN ‏ : ‎ B08CY5PYWS
 • Modelnummer item ‏ : ‎ TomTom GO Discover 7"
 • Land van herkomst ‏ : ‎ Nederland
 • Klantenrecensies:
  3,7 van 5 sterren 275 beoordelingen

Productbeschrijving fabrikant

GO Discover
GO Discover
GO Discover
GO Discover

Vergelijk met andere navigatiesystemen

TomTom GO Discover

GO Discover

Start 52 Lite

Start 52 Lite

GO Classic

GO Classic

GO Basic

GO Basic

GO Essential

GO Essential

TomTom Traffic
Via smartphone Via smartphone Via smartphone Via smartphone
Waarschuwingen voor flitsers
Proefperiode van 1 jaar Abonnement Proefperiode van 1 maand Proefperiode van 3 maanden Proefperiode van 6 maanden
TomTom-kaartupdates via Wi-Fi
✔(3x sneller)
Beschikbaarheid kaartupdates
Wekelijks Driemaandelijks Driemaandelijks Driemaandelijks Driemaandelijks
Live brandstofprijsinformatie
Proefperiode van 1 jaar Niet beschikbaar Niet beschikbaar Niet beschikbaar Niet beschikbaar
Schermafmeting
6''HD en 7''HD 5'' 5'' en 6'' 5'' en 6'' 5'' en 6''
Type touchscreen
HD-Touchscreen Resistief Resistief Resistief Capacitief
Responsiviteit
2 GB RAM 0,5 GB RAM 0,5 GB RAM 0,5 GB RAM 0,5 GB RAM
Live parkeerinformatie
Proefperiode van 1 jaar Niet beschikbaar Niet beschikbaar Niet beschikbaar Niet beschikbaar
TomTom-kaartdekking
Wereld Europa (betaalde service) Europa Europa Europa
Stembesturing
Houder
Click-and-Drive​ Geïntegreerd, draaibaar Geïntegreerd, draaibaar Geïntegreerd, draaibaar Click-and-Drive​

Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

3,7 van 5 sterren
3,7 van 5
275 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Beoordeeld in Nederland op 2 maart 2021
Stijlnaam: 6"
Klantafbeelding
4,0 van 5 sterren Prima apparaat met uitstekende file-informatie en kaarten
Door Loek op 2 maart 2021
Setup

Het toestel voelt uit de doos degelijk aan en ziet er strak uit. De voorruithouder is ook eenvoudig in gebruik, en het apparaat zit er super stabiel in. Ook klikt het handig in de houder door middel van een sterke magneet.

Als het apparaat voor de eerste keer aan wordt gezet, loopt hij door een aantal stappen om de meest belangrijke instellingen in te stellen. Dit gaat heel eenvoudig en overzichtelijk. Het apparaat kan verbonden worden met een wifi-netwerk, en ook met de telefoon via bluetooth. Het opzetten van de verbinding gaat erg eenvoudig. Nadat de verbinding is opgezet, is deze vrij stabiel lijkt het. Een enkele keer zie ik dat de verbinding wegvalt, of niet goed automatisch opnieuw verbindt. Maar na een keertje bluetooth in en uit te schakelen (of het apparaat uit en aan te zetten) is dat probleem meestal gelijk verholpen.

Ik heb zelf het 6-inch model, maar er zijn ook uitvoeringen in 5 of 7 inch. De 7-inch versie is iets te groot voor mij, maar 6-inch is een prima balans in mijn auto.

Kaarten en Live Services

De kaarten zijn bij TomTom altijd een pluspunt in mijn ervaring. Ze zijn vrij compleet en ook redelijk up-to-date. Ook laten ze bijvoorbeeld de dynamische maximumsnelheid in Nederland correct zien (100 km/h overdag, en 120/130 km/h ’s nachts, na 19:00). Een groot voordeel is dat er ook een online tool is (Map Share Reporter) om eventuele kaartfouten te melden. Het duurt soms een tijdje voordat ze dan ook daadwerkelijk in een kaartupdate uitgegeven worden, maar meestal gebeurt dit binnen een aantal maanden. De kaarten worden gratis geüpdatet (levenslang) via een wifiverbinding, of een USB-verbinding met een computer. Vooral updates via wifi op het apparaat zelf is erg handig, je hoeft het namelijk niet steeds weer te verbinden met een computer. Een klein nadeel is dat de landen in de Europakaart één voor één bijgewerkt moeten worden (je moet ze apart aanklikken). Dit is een behoorlijk omslachtig, en hopelijk dat ze dit in de toekomst makkelijker kunnen maken. Elke week zouden er kleine kaartupdates moeten komen (maximumsnelheden, éénrichtingswegen, afslagbeperkingen etc.), en eens in de drie maanden een grotere update met ook nieuwe wegen. Ik heb ‘m nog niet zolang, en ook nog geen grote kaartupdate gezien, maar een kleinere kaartupdate al wel.

Wat mij betreft is één van de grootste pluspunten van TomTom de file-informatie (al vele jaren). Deze is erg precies en nauwkeurig, en geeft zelfs files en wegafsluitingen weer op kleine lokale wegen. Ik woon zelf in een dorp, en zelfs een tijdelijke wegafsluiting in een straatje hier wordt correct weergegeven. De accurate file en wegafsluitingen resulteren ook in nauwkeurige ETA’s. Vaak op een rit van ruim een half uur bijvoorbeeld merk ik dat de ETA binnen een paar minuten nauwkeurig is. De wegafsluitingen op zeer lokale wegen zijn niet allemaal compleet aanwezig, maar vergeleken met andere merken merk ik vaak dat TomTom hier duidelijk beter in is. Hopelijk kunnen ze die missende echt kleine wegafsluitingen ook nog verbeteren, dan zou het helemaal perfect zijn. De ‘Live’ informatie wordt verkregen door het apparaat met je telefoon te verbinden. Naast file-informatie geeft dit nieuwste model ook real-time benzineprijzen weer. Ik heb er een tijdje mee rondgereden nu, en in mijn regio lijkt het erop alsof er voor ongeveer 90-95% van de benzinestations een prijs vermeld wordt. De prijs klopt niet altijd exact, maar in de meeste gevallen is het verschil hoogstens een paar cent. Verder zou het apparaat volgens de beschrijving ook het aantal vrije plaatsen in aangesloten parkeergarages moeten weergeven, maar dit heb ik nog niet gezien.

Scherm en bediening

Het scherm in dit nieuwste model heeft een stap vooruit gemaakt. De resolutie is een stuk hoger dan voorgaande modellen, en alles ziet er hierdoor strak en scherp uit. Ook is het scherm goed af te lezen in lichte omstandigheden, en kan het genoeg gedempt worden in donkere omstandigheden. De aanraakgevoeligheid van het scherm is prima. Een stuk beter dan die hele oude TomTom modellen die resistief werkten in plaats van capacitief. Maar niet zo goed als moderne smartphones, die werken toch nog fijner bij het aanraken/zoomen etc. Ondanks dat het menu er iets anders uitziet als op voorgaande modellen, zal het vrij makkelijk aan te leren zijn voor mensen die eerder met een TomTom gewerkt hebben. Qua uiterlijk lijkt het nu erg op de interface die nu ook voor de Android GO Navigatie app gebruikt is.

Samengevat

Samengevat vind ik dat er met dit nieuwste Discover model duidelijk stappen vooruit zijn gemaakt. Bijvoorbeeld het duidelijk scherpere scherm, de real-time benzineprijzen en parkeergarageplekken, en de wekelijkse kaartupdates. Daarnaast zijn veel goede eigenschappen zoals goede kaarten en uitstekende file-informatie gelukkig behouden. In mijn ervaring komen er altijd nog lang software-updates uit voor deze nieuwe modellen, dus hopelijk dat ze in de toekomst ook nog die kleine dingetjes kunnen verbeteren zodat het nog beter wordt.
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding Klantafbeelding Klantafbeelding Klantafbeelding Klantafbeelding
KlantafbeeldingKlantafbeeldingKlantafbeeldingKlantafbeeldingKlantafbeelding
2 mensen vonden dit nuttig
Misbruik melden
Beoordeeld in Nederland op 1 maart 2021
Stijlnaam: 7"
Klantafbeelding
4,0 van 5 sterren TomTom kwaliteit, groot scherp scherm.
Door G Velzen op 1 maart 2021
Een aantal weken maak ik al gebruik van de nieuwe TomTom GO Discover 6” en 7”, eerst de 6” om te testen en nu ook de 7”.

Zoals je de vorige TomTom’s is ook de TomTom GO Discover 7” een mooi afgewerkt product, voelt goed degelijk aan, nieuw is het formaat nog niet eerder heb ik een 7” TomTom gehad, op het eerst lijkt het erg groot maar ik vind het al snel wennen in gebruik en de oude TomTom voelt nu klein aan.

Het beeld is erg scherp en prettig om naar te kijken (1280 x 800 pixels High Definition)

De bevestiging gaat zoals gewent via de magnetische houder, erg makkelijk :)

Het instellen en updaten van de TomTom gaat via WiFi, voorheen alleen via 2,4Ghz WiFi maar de TomTom GO Discover heeft nu ook ondersteuning voor 5Ghz WiFi, (en dat werd ook wel tijd) updaten gaat snel en soepel, via je mydrive account worden de instellingen in de cloud opgeslagen, alle favorieten en opgeslagen routes van de vorige TomTom staan er ook direct weer in fijn!

Tijdens de setup kun je ook via bluetooth verbinding maken met je mobiele telefoon, voor de live services tijdens het rijden, als alternatief kun je er voor kiezen op je telefoon een WiFi hotspot aan te maken.

Verder moet je bij het doorlopen van de setup van de TomTom de brandstofinformatie van je auto opgeven, de prijzen van de gekozen brandstof geeft de TomTom dan weer bij de benzinestations.

Nieuw is naast de live flitsers, de live informatie over brandstofprijzen en live informatie over parkeermogelijkheden (abonnement, eerste jaar gratis) Zoals gewent is de informatie erg accuraat naast het voorkomen van een flitservaring vind ik de live brandstofprijzen een erg waardevolle toevoeging die voor een mooie besparing kan zorgen.

In het dagelijks gebruik kun je goed merken dat de Go Discover en stuk sneller is geworden, alles gaat net wat soepeler, ook werkt de stembesturing beter dan de vorige modellen en klinkt het geluid goed, dat is fijn want bij mijn Go Premium klinkt dit nog wel eens blikkerig.

Wel nog een paar verbeter punten
- Bij het updaten van de kaarten is nog ruimte voor verbetering, je moet nu per regio de update aanklikken i.p.v. de optie om alles in een keer te updaten.
- Graag zou ik ook de optie willen hebben om handsfree te kunnen bellen via de TomTom zoals bij de TomTom Go Premium serie
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding Klantafbeelding
KlantafbeeldingKlantafbeelding
2 mensen vonden dit nuttig
Misbruik melden

Beste recensies uit andere landen

Thomas_ne
1,0 van 5 sterren Endlich ist die Hardware zeitgemäß, aber dennoch ist das Gerät kaum brauchbar, für mich unbrauchbar
Beoordeeld in Duitsland op 24 februari 2021
Stijlnaam: 7"Geverifieerde aankoop
Stev
5,0 van 5 sterren Angenehm überrascht!
Beoordeeld in Duitsland op 13 maart 2021
Stijlnaam: 6"Geverifieerde aankoop
Honandal
3,0 van 5 sterren Traffic updates need a mobile phone
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 5 juli 2021
Stijlnaam: 6"Geverifieerde aankoop
Peter
1,0 van 5 sterren Absolut unbrauchbar
Beoordeeld in Duitsland op 21 mei 2021
Stijlnaam: 7"Geverifieerde aankoop
Howard
2,0 van 5 sterren Can’t show traffic information reliably
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 3 mei 2021
Stijlnaam: 7"Geverifieerde aankoop