€ 19,00
GRATIS bezorging: morgen , voor bestellingen vanaf € 20,00 met verzending door Amazon. Gegevens
Op voorraad.
€ 19,00 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 19,00
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
SwitchBot Thermometer hyg...
1-Click-bestelling is niet beschikbaar voor dit item.

SwitchBot Thermometer hygrometer hygrometer draadloze indoor vochtigheidssensor Add Hub Plus / Mini compatibel met Alexa, Google Home, HomePod, IFTTT

4,3 van 5 sterren 5.691 beoordelingen

Prijs: € 19,00
Prijzen zijn inclusief btw.
Brief content visible, double tap to read full content.
Full content visible, double tap to read brief content.
Kleur: new

Je aankoop verbeteren

Merk SwitchBot
Aantal batterijen 2 A batterij(en) vereist.
Reactietijd 4 Seconden

Over dit item

 • Nauwkeurig - Met een ingebouwde Zwitserse sensor, switchBot Meter monitoren elke 4 seconden de omgeving betrouwbaar. De heldere en hoge resolutie van het led-display van je binnenthermometer en hygrometer in een display van de grote digitaliteit en de batterijcapaciteit, maakt het eenvoudig om te lezen.
 • Data-record - SwitchBot Meter houdt de gegevens van de recent 36 dagen vast. Met SwitchBot Hub Mini (alleen ondersteuning 2,4 GHz WLAN), een beperkte datum kan op de Cloud-SwitchBot worden gescheiden. Je kunt alle gegevens duidelijk uitvoeren of ze uitvoeren in een .csv bestand in switchBot app.
 • App Alert - Als het uit het bereik dat je hebt ingesteld in de SwitchBot app, krijg je direct een verificatie wanneer je op Bluetooth afstand bent (120m/394ft), onobstructe); met de SwitchBot Hub Mini (apart verkrijgbaar), SwitchBot Meter kan worden aangesloten op WIFI en je ontvangen. om notities. Verstrekking van Anywhere, Aware of the veranderingen in uw mobiele telefoon, basement, enz. via uw telefoon.
 • Integratie - Met SwitchBot Hub Mini (apart verkrijgbaar), werkt de meter met Amazon Alexa, Google Assistant, Siri, IFTTT en andere SwitchBot producten voor thuisautomatie. Bijvoorbeeld kun je een scène instellen in de switchBot app om je vochtigheid te veranderen wanneer de vochtigheid onder 45% RH en AC aan wanneer de temperatuur boven 25 ℃/77 °F is.
 • Eenvoudige installatie - Voeg het toe aan SwitchBot app binnen enkele seconden en verwijder de schermbeschermer, je meter is klaar om te gaan. Met de magnetische achterkant, 3M metalen plaat en voet kun je overal een magnetisch oppervlak, een muur of een vlak oppervlak hebben. ℃/°F kan door SwitchBot meter gemakkelijk worden omgeschakeld. In de Switchbot-app kun je ook de temperatuur kalibreren. De batterijen zijn bij de levering inbegrepen.

Vaak samen gekocht

 • SwitchBot Thermometer hygrometer hygrometer draadloze indoor vochtigheidssensor Add Hub Plus / Mini compatibel met Alexa, Goo
 • +
 • SwitchBot Hub Mini Inteligente Afstandsbediening - IR blaster, Link SwitchBot aan Wi-Fi, Control Air Conditioner, compatibel
 • +
 • SwitchBot Smart Switch Button Pusher - No Wiring, Wireless App or Timer Control, Add SwitchBot Hub Compatible with Alexa, Goo
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Kies items om samen te kopen.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Kleur:new
 • Batterijen: ‏ : ‎ 2 A batterij(en) vereist.
 • Afmetingen pakket ‏ : ‎ 8.7 x 8.6 x 2.8 cm; 95 gram
 • Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 18 december 2020
 • Fabrikant ‏ : ‎ SwitchBot
 • ASIN ‏ : ‎ B08GYKLWVR
 • Modelnummer item ‏ : ‎ SwitchBot MeterTH S1
 • Klantenrecensies:
  4,3 van 5 sterren 5.691 beoordelingen

Productbeschrijving

SwitchBot, een eenvoudige stap voor een intelligent huis. Met de missie om het leven gemakkelijker te maken en zet SwitchBot zich in om de meest innovatieve producten voor je huis te creëren.

SwitchBot thermometer en hygrometer (meter). Bewaak en registreer heel eenvoudig de temperatuur en luchtvochtigheid van je huis.

Als je vragen of vragen hebt over het gebruik van SwitchBot-producten, meld dan dit probleem rechtstreeks aan via de feedback in je profiel van de SwitchBot-app.

Eenvoudige manier om te bewaken en te volgen.

Eenvoudig aan te brengen en te volgen.

Haal het uit de doos, plaats de batterijen in en het meetapparaat zal direct de gegevens herkennen. Controleer de temperatuur en luchtvochtigheid in één oogopslag met het heldere led-scherm met hoge resolutie.

De meter kan verticaal worden neergezet om hem op een tafel te gebruiken. Het beschikt ook over een wandbevestigingsontwerp en een magnetische achterkant, die het de meter mogelijk maakt om snel en gemakkelijk in elke omgeving te installeren. Een extra 3M-magneetlijm is inbegrepen, zodat je hem overal kunt aanbrengen.

Bedien de omgeving van je huis met de SwitchBot-app. Open de app en voeg meters toe door op de knop op de achterkant te drukken. (*SwitchBot Hub Plus/Mini vereist)

Je zult onmiddellijk op de hoogte zijn.

Bepaal snel alert

Let op: de temperatuur in de slaapkamer is te hoog. Voorzichtig op hitte.

SwitchBot meter bewaakt je woonomgeving, zodat je dat niet hoeft te doen.

Alarm instellen. Je waarschuwt onmiddellijk wanneer de temperatuur of luchtvochtigheid de ingestelde waarde overschrijdt. Meter waarschuwt je in de buurt via Bluetooth. Met de SwitchBot Hub kun je overal via internet op de hoogte worden gehouden. **

Voor je baby – waarschuwt je wanneer het lezen uit dit gebied met het meetinstrument in de kinderkamer verlaat, zodat je je kind uit de buurt van griep kunt houden.

Voor outdoor-oefeningen: informeert je wanneer je het lezen onder de omstandigheden van het meetinstrument op het balkon bevindt, zodat je weet dat het het beste is voor een yoga-sessie.

Opmerking: Bluetooth-bereik: 120 m gezichtsveld onder ideale omstandigheden en zonder obstakels.

Opmerking: Voor Android-apparaten heb je een SwitchBot Plus / Mini Hub nodig voor push-berichten.

Nauwkeurige bewaking die je kunt vertrouwen.

Nauwkeurige bewaking voor jou

De Zwitserse productiecomponenten zorgen voor een zorgvuldige en nauwkeurige bewaking, waarop je kunt vertrouwen.

Uw waardevolle collecties zoals sigaren, wijn, kunstwerken, muziekinstrumenten nodig en verdienen een redelijke temperatuur en vocht.

Koop een SwitchBot meetinstrument om je waardevolle spullen veilig te houden door de juiste omgevingsomstandigheden te observeren.

Technische gegevens:

Resolutie: 0,1 °C/0,1 °F, 1% RH; temperatuurbereik: -20 °C ~ 80 °C (-4 °F~176 °F)Temperatuurnauwkeurigheid (-20 °C ~ 0,4 °C); Temperatuurnauwkeurigheid (0 °C ~ 65 °C): ± 0,2 °C: ± 0,3 °C luchtvochtigheid: 0 ~ 99% RHP-richtwaarde: 25 °C, 10 % ~ 90 % RH: ±2 % luchtvochtigheid (25 °C, 0 % ~ 10 %, 90 % ~ 99 % RH): ± 4 %.

Volg de omstandigheden van je huis.

Houd het bijhouden van uw huisomstandigheden

SwitchBot meter houdt de laatste 36 dagen gegevens binnen.

De app kan gegevens via Bluetooth herstellen voor lokale back-up. * Zodra de gegevens uit de app worden herkend, worden de gegevens onbepaalde tijd door de app op je mobiele apparaat opgeslagen.

Met een SwitchBot Hub Plus/Mini kan de app de gegevens van de meter permanent opslaan. Voeg een SwitchBot Hub Plus/Mini toe voor een constante toegang en kennis van de exacte omstandigheden thuis vanaf overal via het internet.

De app biedt een nauwkeurige afbeelding met dagelijkse en wekelijkse filters voor de bewaking van de temperatuur- en vochtwisseling. Je kunt ook gegevens exporteren die je interesseert.

Investeer in een SwitchBot meetinstrument om je tuin of broeikas op de juiste temperatuur en luchtvochtigheid te houden.

* Opmerking: Bluetooth-bereik: 120 m gezichtsveld onder ideale omstandigheden en zonder obstakels.

Nog beter met een SwitchBot hub

Zelfs beter met een SwitchBot Hub

Werkt het beste met een hub

Verbindt zich met wifi

bewaking op afstand

Staatwaarschuwing

Werkt met SwitchBot producten.

Werkt met Alexa, Google Assistant, Siri en IFTTT.

Temperatuur onder de grens van 20 °C tot 6:00 pm.

Voeg een SwitchBot Hub Plus/Mini toe voor continue bewaking op afstand en activeer Amazon Echo (Echo Show, Echo Dot, enz.), Google Nest Hub Max, Next Mini, Google Home enz.), Apple HomePod en IFTTT. (* Vanwege de technologische grens van Alexa, kan de spraakbesturing alleen de temperatuur vereisen, vocht is niet in Alexa.)

Hoe je een magie gooit, kun je altijd iets vraagen, zoals "Alexa, welke temperatuur in de woonkamer? Neem afscheid van de oude school in je stad.

Stel een scène in met de SwitchBot-app, zodat SwitchBot producten allemaal samen kunnen werken voor de huisautomatiek. Als een temperatuur- of vochtigheidstoestand voldoet, schakelt de airconditioner of luchtontvochtiger in, ongeacht of het infrarood is aangestuurd (SwitchBot Hub Plus/Mini, de all-in-one infrarood afstandsbediening) of mechanisch (SwitchBot, schakelaar en knop).

integreer de meter met de IFTTT-service, personaliseer je toepassingen, je kunt je huis automatiseren met duizenden huishoudelijke apparaten

Denk niet alleen aan de temperatuur- en vochtbewaking voor reptielen en amfibieën, maar ook aan een zelfgeorganiseerd terrariumsysteem. Je schattige egel is je vriendelijke metgezel voor de hele winter, daarom bied je een gezellig intelligent huis.

Neem dan een SwitchBot meter en start je innovatieve doe-het-zelf reis.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

4,3 van 5 sterren
4,3 van 5
5.691 wereldwijde beoordelingen
Hoe worden beoordelingen berekend?

Beste recensies uit Nederland

Vertaal alle beoordelingen naar het Nederlands
Beoordeeld in Nederland op 12 september 2020
Geverifieerde aankoop
3 mensen vonden dit nuttig
Misbruik melden
Beoordeeld in Nederland op 17 juni 2021
Geverifieerde aankoop
Klantafbeelding
5,0 van 5 sterren Nice graphs with many datapoints
Door Mindwise op 17 juni 2021
This temp/humidity sensor is one of a few of such devices i own.
there is not much to say on temperature or humidity, but compared to the other devices i have this one has really nice graphs. comms via Bluetooth so you do need to be in the area of the meter
the switchbot app works well and the addition of the meter was easy.
i like (and trust !!) this meter more than any of my other meters... whether standalone or in a humidifier.
hope this helps someone :)
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding Klantafbeelding
KlantafbeeldingKlantafbeelding
Beoordeeld in Nederland op 24 mei 2021
Geverifieerde aankoop
Beoordeeld in Nederland op 7 april 2021
Geverifieerde aankoop
Beoordeeld in Nederland op 3 mei 2021
Geverifieerde aankoop
Beoordeeld in Nederland op 9 juli 2021
Geverifieerde aankoop
Klantafbeelding
5,0 van 5 sterren Great affordable humidor solution
Door pixelquestioner op 9 juli 2021
Works nicely with the smartphone app, also works with node-RED pi 4 hub through BLE!
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding
Klantafbeelding
Beoordeeld in Nederland op 24 augustus 2020
Geverifieerde aankoop
Een iemand vond dit nuttig
Misbruik melden

Beste recensies uit andere landen

Adam Phillips
1,0 van 5 sterren NOT WIFI EQUIPT WITHOUT HUB
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 20 november 2019
Geverifieerde aankoop
Klantafbeelding
1,0 van 5 sterren NOT WIFI EQUIPT WITHOUT HUB
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 20 november 2019
I bought this sensor to track the humidity within my flat using the app over wifi. I also purchased a amazon echo as I was under the impression due to the advertising that this was all I needed to connect the device over the WiFi! On arrival this is not the case as you need the hub made by switchbot to connect the device to the echo as well as the sensor! Thus wasting money on the echo, due to this fact I would have most likely chosen another brand!
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding Klantafbeelding
KlantafbeeldingKlantafbeelding
Amazon Customer
1,0 van 5 sterren RIP OFF
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 15 november 2019
Geverifieerde aankoop
Dominik
1,0 van 5 sterren Ohne Zusatzgerät keine Alexa Funktion
Beoordeeld in Duitsland op 2 september 2019
Geverifieerde aankoop
Daniel Laghaney
2,0 van 5 sterren Pointless without the hub
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 20 november 2019
Geverifieerde aankoop
PRAG
4,0 van 5 sterren Thermomètre Bluetooth
Beoordeeld in Frankrijk op 4 december 2019
Geverifieerde aankoop
Klantafbeelding
4,0 van 5 sterren Thermomètre Bluetooth
Beoordeeld in Frankrijk op 4 december 2019
Utilisé pour suivre la courbe de température et régler au mieux notre chaudière. Le but : éviter gaspillages et pollutions inutiles.
Je précise que je l'utilise sans le hub en bluetooth.
Les + :
- suivi des températures + hygrométrie dans le temps
- possibilité de télécharger les chroniques (csv)
- possibilité de calibrer le capteur

Les - :
- géolocalisation obligatoire pour pouvoir exploiter pleinement l'application
- impossibles d'accéder aux paramètres si le gps n'est pas actif
- appairage initial un peu laborieux

Globalement satisfait mais l'obligation de fournir sa position pour l'utiliser est pour moi rebutante.

Si cet avis vous a été utile, n'hésitez pas à le signaler. Cdlt
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding Klantafbeelding
KlantafbeeldingKlantafbeelding