€119,99
Voor kerst bezorgd
Op voorraad.
€ 119,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 119,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Retourneren: Verlengde retourperiode tot 31 jan 2022 wegens de feestdagen
In verband met de feestdagen kunnen retourartikelen, gekocht tussen 1 november 2021 en 31 december 2021, geretourneerd worden tot en met 31 januari 2022
Spanningsomvormer 12 V 23...

Spanningsomvormer 12 V 230 V 1500 W 3000 W omvormer LCD | stroomomvormer met 2 stopcontacten Dual USB

4,1 van 5 sterren 20 beoordelingen

Prijs: €119,99
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  Dit past bij je .
 • Voer het modelnummer hierboven in om zeker te weten dat dit past.
 • Hoogwaardige gemodificeerde sinusgolf zet 12 V gelijkstroom om in wisselstroom van de hoogste kwaliteit, die bijna overeenkomt met die van thuis. De nieuwe omvormer combineert hoogwaardig vakmanschap met duurzame technologie. Omdat hij een hoogwaardige gemodificeerde sinusgolf gebruikt, is hij geschikt voor het gebruik van veel 230 V-eindapparaten. Dit apparaat is niet geschikt voor Nesspresso, Tassimo of andere capsulekoffiezetapparaten.
 • Effectieve moderne beschermingsfuncties: de 4 x 40A-zekeringen zijn aan de zijkant aangebracht en kunnen gemakkelijk worden gecontroleerd en vervangen zonder de afdekking te demonteren. Het apparaat beschikt over alle moderne veiligheidsfuncties zoals een zachte start, over- en onderspanningsbeveiliging, overbelastingsbeveiliging, oververhittingsbeveiliging, ompolingsbeveiliging en temperatuurgestuurde koeling. Natuurlijk heeft het apparaat de EMC & LVD gecertificeerde CE-certificering doorstaan.
 • Hoogwaardige componenten: deze sinusomvormer op zonne-energie beschikt over een zeer compacte en robuuste aluminium behuizing voor een eenvoudige warmteafvoer. Alle door ons vervaardigde omvormers voldoen aan strenge kwaliteits- en controleeisen. Gebruik alleen vermogenstransistoren van bekende fabrikanten. Met behulp van andere hoogwaardige elektronische componenten en de nieuwste hoogfrequentietechnologie kan een efficiëntie van meer dan 95% worden bereikt.
 • Het lcd-display geeft de batterijstatus, de batterijspanning, de uitgangsspanning en de laadcapaciteit aan. Hij beschikt over twee USB- en twee AC-aansluitingen (EU-aansluiting).
 • Inhoud: spanningsomvormer 12 V tot 230 V gemodificeerde sinusgolf 1500-3000 watt, accuaansluitkabel ca. 50 cm, vervangende zekering, handmatig. Een garantie van twee jaar wordt voor een beperkte tijd gegarandeerd. (Niet menselijke schade)

Koop het met

 • Spanningsomvormer 12 V 230 V 1500 W 3000 W omvormer LCD | stroomomvormer met 2 stopcontacten Dual USB
 • +
 • Thlevel 30A 12V/24V Controller Solar Laadregelaar met 5V Dubbele USB-poort en Timer-instelling LCD-display voor zonnepaneel b
 • +
 • Offgridtec Accukabel met platte zekeringhouder, 30 A zekering en accupoolklemmen, 1,5 m, 8-01-001420
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid: De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Ontwikkeld als krachtige omvormer in draagbaar formaat om meerdere consumenten en grote huishoudelijke apparaten onderweg van stroom te voorzien. Uitgangsgolfvorm: gemodificeerde sinusgolf nominaal vermogen: 1500W piekuitgangsvermogen: 3000W frequentie: 50Hz ± 2Hz stroomverbruik zonder belasting: <0,8A Conversie-efficiëntie: > 90% ingangsspanning: 12V DC (9V-15,5V) uitgangswisselspanning: 230V ± 5% laagspanningsalarm: 10V DC ± 0,5V Afmetingen (mm): 260 x 120 x 60 nettogewicht (kg): 1,8 Dual USB: 4,8 A totaal max. inhoud: -1 x 1500 W/3000 W omvormer -2 x kabel -reservekekeringen -geschenk sigarettenaansteker aansluiting (alleen gebruikt als minder dan 150 W) Let op: 1. De ventilator werkt altijd om de omvormer koel te houden, terwijl de omvormer is ingeschakeld. 2.4 zekeringen zijn buiten de omvormer ingebouwd. Vervangingszekeringen worden gemakkelijk gebruikt als de oorspronkelijke uitvallen zijn. Opgelet. 1. Dit is een 1500 W omvormer van de gemodificeerde sinus-serie, 3000 W is alleen het piekvermogen (<10 ms). Zorg ervoor dat het continue vermogen 20% ​​hoger is dan het vermogen van je apparaat als het langere tijd wordt gebruikt. Het wordt niet aanbevolen voor inductieve lasten zoals airconditioning, koelkasten en magnetrons, koffiemachines, waterpompen, stofzuigers enz. Je moet andere zuivere sinus-omvormers gebruiken. 2. Sommige apparaten zoals boormachines hebben voor het starten 3-5 keer het nominale vermogen nodig. Zorg ervoor dat het startvermogen lager is dan 1500 W. Het wordt niet aanbevolen om apparaten van dit type langere tijd te gebruiken. 3. Gebruik de meegeleverde kabels. Zorg ervoor dat je de plus- en minpool niet verwisselt. Overbelast niet.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

4,1 van 5 sterren
4,1 van 5
20 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Aleksejs
5,0 van 5 sterren 🙃👍
Beoordeeld in Duitsland op 28 maart 2021
Geverifieerde aankoop
gerd
5,0 van 5 sterren super
Beoordeeld in Duitsland op 22 februari 2021
Geverifieerde aankoop
Caglar Yasar
5,0 van 5 sterren Ger e wieder
Beoordeeld in Duitsland op 14 juni 2021
Geverifieerde aankoop
sam
1,0 van 5 sterren Déception total
Beoordeeld in Frankrijk op 11 december 2020
Geverifieerde aankoop
Roger
5,0 van 5 sterren Schnelle Lieferung und gute Qualität
Beoordeeld in Duitsland op 20 mei 2021
Geverifieerde aankoop