€28,34
GRATIS Bezorging morgen, juli 4. Bestel binnen 16 u 5 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 28,34","priceAmount":28.34,"currencySymbol":"€","integerValue":"28","decimalSeparator":",","fractionalValue":"34","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"U0y8I9N7wYfcNnGnRFnMBxveyC5mVNOB29a8cciVYVhaQ8uXL4hN7RjalQvZfKU4z6b9HF0e%2Bx1pGAwh13u62v%2BCvBs9rFTv8SXKIAOJzvnclp825gqB4GW%2F%2FM3XHjyyjA%2FidQIYrSgYdZ6D1To6nvuV70EnGtbkXfy3SKql9ZmpuaX0Ujfqew%3D%3D","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 28,34 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 28,34
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Sekey Zonnezeil, polyester/HDPE-windbescherming, weerbestendig, waterafstotend, geïmpregneerd, 95% uv-bescherming, voor tuin, outdoor, terras, camping, party, 95% uv-bescherming 2 * 3m antraciet

4,4 van 5 sterren 4.814 beoordelingen

€28,34
Prijzen zijn inclusief btw.

antraciet

Je aankoop verbeteren

Grootte 2*3m
Kleur Antraciet
Merk Sekey
Materiaal Metaal, Stof

Over dit item

  • ☀ Sekey- wij zijn een klantgericht bedrijf met het grootste doel om onze klanten te voorzien van de modernste, stijlvolle, hoogwaardige outdoor-producten zoals balkon, inkijkscherm, parasols, tuinhangmatten, strand- en tuinbedden enz. Ons bedrijf is pas sinds 2016 met de producten op de markt en nu al een van de populairste merken voor outdoor-producten in Europa. Sekey staat voor fashion, kwaliteit en luxe.
  • ☀ Hoge kwaliteit: 100% hoogwaardig en dicht polyesterweefsel met dubbele PU-coating, perfecte details met nette, stevige en veilige steek, resistent en veilig. Het is lichtbestendig, waterafstotend, scheurbestendig, weerbestendig en schimmel- en vlekvrij. De touwen, met een lengte van 6 meter, de extra sterke naden aan elke zijde en de D-ring van roestvrij staal - aan elke rand garanderen een veilige montagevastheid.
  • ☀ Eenvoudige montage en demontage elke kant wordt vastgeklemd voor spanning en in de hoeken met roestvrijstalen D-ringen (304) verankerd. Monteer het zonnezeil in een hoek van ten minste 20 tot 40 graden, zodat het regenwater beter kan weglopen. De kant met de naden moet daarbij op de grond wijzen. Bij vragen staan wij graag tot uw beschikking.
  • ☀ Zonbescherming en waterafstotend: tot 95% uv-bescherming en 90% beschadiging. Zonnezeilen verlagen de omgevingsluchttemperatuur, de koelkosten en het energieverbruik. Je nieuwe zonnezeil zal zich alleen al door je besparingen snel laten betalen. Waterbestendige indeling: 800 mm waterdruk (waterafstotend, niet waterdicht); luchtdoorlatend, zorgt voor een voortdurende luchtcirculatie.
  • ☀ Praktisch & multifunctioneel toepassingsgebieden kunnen zijn: terras, gazon, tuin, zwembad, vijver, plafond, binnenplaats, park, carport, pergola, zandbak, oprit of een andere buitenruimte. Ons zonnezeil kan flexibel aan elke omgeving worden aangepast. Het vermindert effectief de warmteontwikkeling op het gebied van schaduw.