€8,60
€ 5,90 bezorging: 8 dec - 10 dec Gegevens
Wordt bezorgd na Sinterklaasavond (5 december). Heb je eerder een cadeau nodig? Stuur direct een Amazon-cadeaubon per e-mail.
Nog slechts 4 op voorraad.
€ 8,60 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 8,60
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
eu-bay Commerce GmbH
Verkocht door
Verzonden vanuit
eu-bay Commerce GmbH
Verkocht door
Retourbeleid.: Retourneren tot 31 januari 2022
In verband met de feestdagen kunnen retourartikelen, gekocht tussen 1 november 2021 en 31 december 2021, geretourneerd worden tot en met 31 januari 2022
Andere verkopers op Amazon
€ 8,83 (€ 1,77 / l)
GRATIS verzending voor bestellingen vanaf € 20,00 die verzonden worden door Amazon. Informatie
Verkocht door: Amazon
Verkocht door: Amazon
Tijdelijk niet op voorraad.
Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.
Verzendkosten en Retourbeleid
Aanbevelingen voor u aan het laden

Aan winkelwagen toevoegen ...

Toegevoegd aan de winkelwagen

Niet toegevoegd

Artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen

Winkelwagen bekijken

Niet toegevoegd

Er is een probleem met het toevoegen van dit artikel aan de winkelwagen. Probeer het later opnieuw.
We hebben op dit moment geen aanbevelingen
Doorgaan met winkelen

SONAX Ruitenreiniger gebruiksklaar AlmZomer (5 L) Trendy reiniger met unieke geurervaring, bergkruiden, voor de ruitensproeier in de zomer | art.nr. 03225000

4,6 van 5 sterren 23 beoordelingen

Was: €10,85
Prijs: €8,60 (€1,72 / l)
Je bespaart: €2,25 (21%)
Prijzen zijn inclusief btw.
Nieuw (2) van € 8,83 GRATIS verzending voor bestellingen vanaf € 20,00 die verzonden worden door Amazon.

Je aankoop verbeteren

  • Creëert binnen enkele seconden helder zicht zonder strepen en strepen. Lak-, rubber- en kunststofvriendelijk
  • Veroorzaakt geen spanningsscheuren en blindplekken op gevoelige koplampschijven. Ideaal voor hoogwaardige laser-, matrix-led- en xenon-koplampen
  • Maximale veiligheid dankzij minimale dweilpunten – vooral in kritieke situaties zoals bij regen, donker en tegenlicht. Ook getest op matte lak, verijdelde voertuigen en gevoelige reparatielaken
  • Omvang levering: 1x SONAX 03225000 ruitenreiniger gebruiksklaar AlmSommer (5 liter)
  • SONAX Autoverzorgingsproducten - Made in Germany - zodat glanst wat ons beweegt
Productveiligheid
Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
Let op
  • Kan een allergische huidreactie veroorzaken.


Black Friday Week 19 t/m 29 november
Tot 50% korting op geweldige deals. Shop nu >

Vaak samen gekocht

  • SONAX Ruitenreiniger gebruiksklaar AlmZomer (5 L) Trendy reiniger met unieke geurervaring, bergkruiden, voor de ruitensproeie
  • +
  • SONAX Ruitenreiniger gebruiksklaar met citrusgeur (5 liter) gebruiksklare reiniger voor de ruitensproeiers en koplampensystee
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Een van deze items kan eerder worden verzonden dan het andere.
Kies items om samen te kopen.

Productbeschrijving fabrikant

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid: De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

4,6 van 5 sterren
4,6 van 5
23 wereldwijde beoordelingen
5 sterren
61%
4 sterren
39%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 1 beoordeling van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Mia Sommer
5,0 van 5 sterren Auch verdünnt super 👍🏽
Beoordeeld in Duitsland op 7 april 2021
Vine-klantenrecensie van gratis product( Wat is dit? )
Lohr
4,0 van 5 sterren Bergduft zum Glück nicht im Innenraum.
Beoordeeld in Duitsland op 16 oktober 2021
Vine-klantenrecensie van gratis product( Wat is dit? )
Amazon Kunde
4,0 van 5 sterren Reinigungsqualität sehr gut - Einfüllen sehr gut - Marketing .... Fragwürdig
Beoordeeld in Duitsland op 28 maart 2021
Vine-klantenrecensie van gratis product( Wat is dit? )
Sunny
5,0 van 5 sterren Saubere Scheiben – gutes Produkt
Beoordeeld in Duitsland op 9 april 2021
Vine-klantenrecensie van gratis product( Wat is dit? )
Clare
4,0 van 5 sterren Produkt gut, Duft, na ja
Beoordeeld in Duitsland op 31 maart 2021
Vine-klantenrecensie van gratis product( Wat is dit? )