€20,99 (€10,50 / stuk)
€ 5,00 bezorging: 21 feb - 3 mrt Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 20,99","priceAmount":20.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"20","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"RLdMsXG4sZEo%2FqWSbJc4ZfxDIGMdV%2B7kjHS1kzy7hNlXhfBJg3zf4CT8W6rYDXTiHwjyTRjXibXBUh4YO1bWY%2BWI1fsC72JJfXeajLwHBAk8zR7rLZxzCF6GnKJBsxgiVglyqynWiN0SIYI6jNnH7I3SfULalZDraRt0H1CDFIx1WxvgAvPdkpjtdTRDNepG","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 20,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 20,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
SAIBANGZI
Verkocht door
Verzonden vanuit
SAIBANGZI
Verkocht door
Delen

2 Stuks Luchtpomp Wedge Up Bag Luchtpomp Wiggen Opblaasbare Airbag Leveling Kit Max. Hefvermogen 135 Kg Voor Thuisgebruik Deurraaminstallatie En Autoreparatie (Zwart)


€20,99 (€10,50 / stuk)
Prijzen zijn inclusief btw.
Zwart

Je aankoop verbeteren

  • ? KLEINE LEVENSMIDDELEN: afmeting: 6.5 x 5.9 IN. Krachtige handpomp tilt tot 300 lbs, spanwijdte 3/32 tot 2 Inches. Het kan 135-150kg gewicht dragen, verstelbaar bereik is 2mm-50mm. Het besparen van Tijd en Arbeidskosten.
  • ? DURABLE MATERIAL?Maak gebruik van hoogwaardig polyurethaan rubber materiaal, slijtvast en duurzaam, met een lange levensduur. Glad en zacht oppervlak zal geen pijn doen het meubilair, deur, raam, enz.
  • ? COMPACT SIZE & FIXING HOLE DESIGN: De wig uitlijning gereedschap is compact en lichtgewicht, neemt niet veel opslagruimte in beslag, gemakkelijk uit te voeren. Bovendien, de min-gat op de tas is handig om het te bevestigen op je taille of op te slaan op de muur haak.
  • ? EENVOUDIGE INSTALLATIE: Veilig en met een enkele installateur, bespaart u tijd en arbeidskosten, zodat u de vulplaat gemakkelijk kunt opblazen en laten leeglopen. Wanneer u de vulplaat opblaast, blijft deze onder druk staan. Wanneer u op de knop bij de luchtpomp drukt, kan het de lucht snel loslaten.
  • ? Wijd gebruik: De wig uitlijning gereedschap voldoet aan al uw individuele behoeften, zoals, nauwkeurige uitlijning en nivellering, lucht lift niet-markering vulplaatje voor raam, deurkozijnen, badkamer armaturen, gordijn muren, kast installaties, apparaten, sanitair, het plaatsen van wig tussen deur of raamkozijn om een spleet te creëren, met behulp van eenvoudige knijppomp en nauwkeurige ontluchting ventiel kunt u verhogen en verlagen tot uitlijning.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

? Beschrijving:
Het item is een pakket van 2 stuks opblaasbare luchtwig voor auto's. Ze kunnen worden gebruikt voor raam-, deur- en kastinstallaties; vervangt beschadigende koevoeten en houten vulplaten. Zeer eenvoudig op te blazen en leeg te laten lopen. Wanneer u het luchtkussen opblaast, blijft het onder druk staan. Wanneer u op de knop bij de luchtpomp drukt, kan deze de lucht snel latent.

?Kenmerken:
- Materiaal: polyurethaanrubber.
- Grootte: ongeveer 6,5 x 5,9 inch (L x B).
- Krachtige handpomp tilt tot 300 lbs, spanopeningen van 3/32 tot 2 inch.

? Pakket inclusief:
1 × Set van 2 stuks Airbag-pompwig

? Vriendelijke opmerking: 
- Blaas niet te veel op om schade aan de zak of het ventiel te voorkomen.
- Onze producten zijn allemaal nieuw, dus het kan een lichte geur zijn, wat normaal is.

?Als u een probleem heeft met Prouduct, neem dan contact met ons op. We zullen ons best doen om u te helpen bij het oplossen van alle vragen.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies