€23,49 (€23,49 / stuk)
GRATIS Bezorging zaterdag, 9 juli
Of snelste Bezorging morgen, juli 7. Bestel binnen 4 u 54 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 23,49","priceAmount":23.49,"currencySymbol":"€","integerValue":"23","decimalSeparator":",","fractionalValue":"49","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"w4WxWNrQpc%2B6rOKpJgBeGWhcDZp53W3H6s0%2F%2FylkqVrh5dMkOspFCtM7q240MaO5uj6izK36iQo%2FnQg73OioeHqk8zsopHH5XHG0Hcv3FWBBkbNP2a6L9h1njLbkCe2H%2B2DIyZrGCHxRi3l2bCK161tXgIJ60Y3uvk2Dz1RwKbZbS2KZG%2FoQ6zJwqL5n9PU7","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 23,49 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 23,49
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Nobleza Kattenfontein, wa...
Heb je er een te koop?

Nobleza Kattenfontein, waterdrinkfontein voor katten en honden, waterdispenser voor katten met waterniveauvenster, kattendrinkfontein met 2 actieve

3,8 van 5 sterren 10 beoordelingen

€23,49 (€23,49 / stuk)
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

 • Stil en Veelzijdig - Waterfontein is super stil (30 dB) en biedt vier verschillende modi voor de waterstroom. Zo kun je de kattenbakken perfect aan de behoeften van je kat aanpassen.
 • FLUISTER STIL - Stille pomp met laag energieverbruik, niet storend voor u of uw huisdier. De waterstroom kan aan de hand van een schakelaar op de pomp aangepast worden.
 • SUPERIEURE KWALITEIT - Deze drinkfontein is gemaakt van food-grade plastic en is geurloos en duurzaam. Het is veilig voor uw huisdier. Bovendien is het gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken.
 • GROTE CAPACITEIT - Geen zorgen als u buiten bent. 3L watercapaciteit is voldoende voor kleine of middelgrote huisdieren. Het circulatiesysteem zorgt de hele dag voor gezond en hygiënisch water voor huisdieren!
 • FILTRATIE FUNCTIE - Uitgerust met 3 vervangende filters. Het kan onzuiverheden efficiënt filteren en zorgt voor gezond en hygiënisch water. We raden aan om de filters elke 2 -4 weken te vervangen om het water schoon te houden.

Productgegevens

 • Afmetingen pakket ‏ : ‎ 20.7 x 20.6 x 16.2 cm; 660 gram
 • Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 6 mei 2021
 • Fabrikant ‏ : ‎ Nobleza
 • ASIN ‏ : ‎ B09495TNL7
 • Land van herkomst ‏ : ‎ China
 • Klantenrecensies:
  3,8 van 5 sterren 10 beoordelingen

Koop het met

 • Nobleza Kattenfontein, waterdrinkfontein voor katten en honden, waterdispenser voor katten met waterniveauvenster, kattendrin
 • +
 • AILUKI Kattenspeelgoedset met kattentunnel en belletjes, 31-delige set
 • +
 • ASOBEAGE Kattenbakmat, 76 x 61 cm, kattenbakmat, kattenbakonderlegger, honingraatontwerp, waterdicht, dubbellaags ontwerp, bi
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Productbeschrijving

Stil en Veelzijdig - Waterfontein is super stil (30 dB) en biedt vier verschillende modi voor de waterstroom. Zo kun je de kattenbakken perfect aan de behoeften van je kat aanpassen.

FLUISTER STIL - Stille pomp met laag energieverbruik, niet storend voor u of uw huisdier. De waterstroom kan aan de hand van een schakelaar op de pomp aangepast worden.

SUPERIEURE KWALITEIT - Deze drinkfontein is gemaakt van food-grade plastic en is geurloos en duurzaam. Het is veilig voor uw huisdier. Bovendien is het gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken.

GROTE CAPACITEIT - Geen zorgen als u buiten bent. 3L watercapaciteit is voldoende voor kleine of middelgrote huisdieren. Het circulatiesysteem zorgt de hele dag voor gezond en hygiënisch water voor huisdieren!

FILTRATIE FUNCTIE - Uitgerust met 3 vervangende filters. Het kan onzuiverheden efficiënt filteren en zorgt voor gezond en hygiënisch water. We raden aan om de filters elke 2 -4 weken te vervangen om het water schoon te houden.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

3,8 van 5 sterren
3,8 van 5
10 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

M. I. M
2,0 van 5 sterren No hay filtros en Amazon compatibles
Beoordeeld in Spanje op 20 december 2021
Morgana
5,0 van 5 sterren Capiente, silenziosa, la luce favorisce la sua individuazione di notte
Beoordeeld in Italië op 27 april 2022
Fullmoon
1,0 van 5 sterren Das Produkt funktioniert nicht mehr.
Beoordeeld in Duitsland op 25 maart 2022