Nike Dry Academy Kpz Herenbroek

4,5 van 5 sterren 18 beoordelingen

Prijs: € 48,49 - € 48,50
Prijzen zijn inclusief btw.

zwart/hyper pink/(hyper pink)
 • Nauwsluitende pasvorm
 • Dri-Fit-technologie
 • Elastische tailleband met trekkoord
Selecteer Maat/grootte om te kopen

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

 • Afmetingen pakket ‏ : ‎ 32.5 x 28.5 x 5.8 cm; 550 gram
 • Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 15 januari 2020
 • Fabrikant ‏ : ‎ Nike
 • ASIN ‏ : ‎ B082WK1R8K
 • Modelnummer item ‏ : ‎ AJ9729
 • Afdeling ‏ : ‎ Heren
 • Klantenrecensies:
  4,5 van 5 sterren 18 beoordelingen

Productbeschrijving

Ontworpen voor snelheid. Dankzij het stretchmateriaal en de nauw aansluitende, conische pasvorm, is de Nike Dri-Fit Academy voetbalbroek speciaal ontworpen voor de huidige voetbal. De ritssluitingen aan de zomen van de benen vergemakkelijken het wisselen van de schoenen, terwijl de platte riem aan de riem een verstelbare pasvorm mogelijk maakt. Dri-fit-technologie garandeert een droge huid, comfort en concentratie. De stretchstof heeft een nauw aansluitende en flexibele pasvorm. De zomen met ritssluiting op de enkels maken een snel wisselen mogelijk. De elastische band voor een discrete en gepersonaliseerde pasvorm. In de zijzakken met ritssluiting kun je kleine voorwerpen meenemen. Het profiel van het klassieke Swoosh-logo is geborduurd.

Ontworpen voor snelheid. Dankzij het stretchmateriaal en de nauw aansluitende, conische pasvorm, die perfect geschikt is voor speeding, is de Nike Dri-Fit Academy voetbalbroek speciaal ontwikkeld voor de huidige voetbal. De ritssluitingen aan de zomen van de benen vergemakkelijken het wisselen van de schoenen, terwijl de platte riem aan de riem een verstelbare pasvorm mogelijk maakt. Dri-fit-technologie garandeert een droge huid, comfort en concentratie. De stretchstof heeft een nauw aansluitende en flexibele pasvorm. De zomen met ritssluiting op de enkels maken een snel wisselen mogelijk. De elastische riem voor een discrete en gepersonaliseerde pasvorm. In de zijzakken met ritssluiting kun je kleine voorwerpen meenemen. Het profiel van het klassieke Swoosh-logo is geborduurd.

H¡z için tasarlanmââtâr. Streç malzeme ve s¡ oturan, konik kalíb¡ sayesinde h¡z yapmak için mükemmel şekilde uygundur. Nike Dri-Fit Academy futbol pantolonu futbol için olie olarak geliştirilmiştir. Bacaklar¡n kenarlar¡ndaki fermarlar ayakkabín¡n deştirilmesini kolaylaşt¡rrken, kemerdeki Düz Kayarlanabilir bir kalíp safe, lar. Dri-fit teknolojisi kuru cilt, voldoet aan een consantrasyonu garantie Streç kumaş dar ve esnek bir kalíba sahiptir. Bileklerdeki fermarl¡ kenarlar h¡zl¡ bir ==ekilde de▸tirilmesini sa♀lar. Gizli ve kicktail iye olie uyum için elastische kemer. Yan fermarl¡ ceplere Küçük eşyalarí yaníníza alabilirsiniz. Klasik Swoosh logosunun profili işlenmiştir.

Vytvo👩eno pro rychlost. Díky stre♀ovému materiaal een tcktail pcktail iléhajímu kónickému tvaru, perfect te combineren met hoge kwaliteit en hoge tonen. Zipy na lemování nohavic usnad👩ují v❊ nu bot, zatímco ploch♀ Dri-fit Deliuje Suchou Pokoiko technologie, comfort een concentraci. Het is flexibel en flexibel. De ritsen van het merk Rychlou en het is een echte blikvanger. Elastisch borduursel per discrete exemplaren Met ritssluiting en capuchon voor de ritssluiting. Profiel klasického loga Swoosh je vyíit

Stworzone z my👕l👕 o pr¯dkoìci. Dzi👕ki zastosowaniu rozcicktail gliwego materiala👕u i Cijfercycli Futbolów. Zamki b👕yskawiczne na brzegach nogawek ucktail atwiajì wymianì butów, een purchaskie pasku umo🎈 liwiajô regulowane dopasowanie. Technologia Dri-Fit GT is geschikt, comfortabel en concentraal. Gemaakt van duurzaam materiaal met een elastische boord. Obszycia z zamkiem bagnoyskawicznym na kostkach umo♀liwiaj♀ szybkElastyczny pasek zapewnia dyskretne i spersonalizowane dopasowanie. W bocznych kieszeniach na zamek bagnoyskawiczny mo║na zabra♀ ze sob♀e przedmioty. Profiel klasycznego logo Swoosh jest Haftowany.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

4,5 van 5 sterren
4,5 van 5
18 wereldwijde beoordelingen
Hoe worden beoordelingen berekend?

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Lolita
3,0 van 5 sterren Qualität ist schlecht
Beoordeeld in Duitsland op 15 februari 2021
Maat/grootte: SKleur: zwart/hyper roze/hyper pink.Geverifieerde aankoop
Cliente Amazon
3,0 van 5 sterren Talla pequeña
Beoordeeld in Spanje op 21 juni 2021
Maat/grootte: SKleur: zwart/hyper roze/hyper pink.Geverifieerde aankoop
Alexander G
5,0 van 5 sterren Nike Herren Sport Trousers
Beoordeeld in Duitsland op 17 juli 2021
Maat/grootte: LKleur: zwart/hyper pink/(hyper pink)Geverifieerde aankoop
Sergi
5,0 van 5 sterren Llegó a tiempo y es muy top
Beoordeeld in Spanje op 4 april 2021
Maat/grootte: MKleur: zwart/hyper pink/(hyper pink)Geverifieerde aankoop