Yogamat Multifunctioneel 183 * 61 * 1.5 Ultradikte Hoge dichtheid Anti-scheur Sportmat Oefenmatten Met Riem Voor Fitness Gym Workout 183x61x1.5CM


Brief content visible, double tap to read full content.
Full content visible, double tap to read brief content.
Maat: 183x61x1.5CM
Kleur: Pink
Pink
Andere opties bijgewerkt op basis van deze selectie
  • Gebruikt materiaal: De sportmat is gemaakt van hoogwaardige materialen die onschadelijk zijn voor het milieu en de gebruikers en niet irriterend voor de huid.
  • Gebruik menigte: Geschikt voor iedereen en beginner of veteraan, je kunt yoga en Pilates oefenen op deze zachte yogamat thuis, op kantoor of in de sportschool.
  • Voordelen van fitnessmatten: Met deze fitnessmat kun je veel oefeningen doen (yoga, Pilates, plank- en vloeroefening) om de stofwisseling en vorm van het lichaam te verbeteren.
  • Onderhoudsinstructies: Deze duurzame fitnessmat is bestand tegen de slijtage van regelmatige lichaamsbeweging, meestal hoef je hem na het sporten alleen af ​​te vegen met een natte handdoek om het schoonmaken te vergemakkelijken.
  • Tip: Als u na ontvangst van de goederen ontevreden bent, kunt u contact met ons opnemen en wij zullen de e-mail binnen 24 uur beantwoorden.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Maat:183x61x1.5CM  |  Kleur:Pink

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Maat:183x61x1.5CM  |  Kleur:Pink

Details: De antislip duurzame yogamat is ontworpen met het oog op betrouwbaarheid en een lange levensduur. Het is een antislipmat die demping biedt. Bovendien zorgt de antislipmat voor tractie van handen en voeten om uitglijden tijdens het sporten te voorkomen.
Functie: Yoga heeft veel voordelen die stress en een slank lichaam kunnen helpen verlichten. Al deze voordelen krijg je echter niet op een gladde mat! De antislip yogamat kan je helpen om je fitnessdroom comfortabel te realiseren.
Materiaal: De sportmat is gemaakt van hoogwaardige materialen, die onschadelijk is voor het milieu en de gebruikers, en niet irriterend voor de huid.
Toepasselijke mensen: Geschikt voor iedereen en ongeacht Of het nu een beginner of een veteraan is, je kunt yoga beoefenen op deze zachte yogamat thuis, op kantoor of in de sportschool, Pilates


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies