Delen

Honeywell TP-Big Energy-Star-luchtontvochtiger, 33 liter, wit, voor ruimtes van middelgrote afmetingen tot 370 M3

4,7 van 5 sterren 16 beoordelingen

33L
Merk Honeywell
Kleur Wit
Capaciteit 3 Liter
Afmetingen van item (L x B x H) 33.5 x 26.7 x 51.1 centimeter
Gewicht 15 Kilogram
Luchtstroomcapaciteit 5.3 Kubieke meter per minuut

Over dit item

  • Milieuvriendelijke 33 liter luchtontvochtiger voor middelgrote tot grote ruimtes: deze tegen kracht drogende machine verwijdert efficiënt vocht om muren, gordijnen, meubels en apparaten tegen schimmel en meeldauw te beschermen. Door het apparaat de lucht droog te houden, ondersteunt het zelfs de langere houdbaarheid van levensmiddelen. Ideaal voor kelders, keukens, souterrains en tussendekens. Het gebruikt R290, een niet-giftig koelmiddel en voldoet aan de Energy Star-eisen.
  • [Veilig voelen met een merk dat je vertrouwen] 2019 Amazon Choice-model in de VS – Honeywell luchtontvochtigers krijgen sinds 2016 de beste noten van een onafhankelijk Amerikaans Agentschap voor productveiligheid en ze zijn voorzien van een 2-jarige garantie.
  • [Verwijdert efficiënt vocht, geur, schimmels en meeldauw] Efficiënte verwijdering van overtollig vocht, om je huis tegen schimmel en meeldauw te beschermen, wat leidt tot allergieën en geurvorming. "Filterwissel"-weergave voor eenvoudig onderhoud.
  • [Gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk] Het duurzame luchtfilter helpt stof te verminderen en kan eenvoudig onder de kraan worden uitgespoeld – het filter hoeft niet meer te worden vervangen. Het uitneembare waterreservoir met comfortabele handgreep en overloopbeveiliging is eenvoudig te legen of sluit de afvoerslang (inbegrepen) voor een moeiteloze automatische lediging aan op de afvoeropening voor de continue waterafvoer.
  • [Intelligent en ontworpen voor gebruikscomfort] De intelligente digitale hygrostaatbesturing activeert automatisch het ontvochtigingsproces overeenkomstig de eerder ingestelde kameromstandigheden automatisch het ontvochtigingsproces. Wat nog meer? Dankzij de energiebesparende 24-uurs timer, slaapmodus, werking bij lage temperatuur, automatische herstart na een stroomstoring en stille wielen is deze Honeywell ontvochtiger een stil en onbetaalbaar accessoire voor bijna alle vochtige ruimtes.

Meer weten over smart devices?

Smart devices hebben verschillende eigenschappen en we willen je helpen om de juiste te kiezen. Bekijk al onze Smart Home producten of Lees meer over smart devices.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Een gevoel van veiligheid dankzij een merk dat je betrouwbaar duurzaam en voor dagelijks gebruik – luchtontvochtigers van Honeywell zijn Energy Star-gecertificeerd en gebruiken het R290 koelmiddel. Dit betekent dat ze klimaatvriendelijker zijn en bij een lager energieverbruik dan conventionele luchtontvochtigers aan de lucht onttrekken, zodat je energiekosten bespaart. Ze zijn met de grootste zorg gemaakt en uitgerust met extra veiligheidsfuncties, waaronder thermische overbelastingsbeveiliging voor de compressor en smeltbeveiliging voor de motor, om tegen oververhitting te beschermen, voor grotere belastbaarheid en een zorgeloos gebruik voor jou en je gezin.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

4,7 van 5 sterren
4,7 van 5
16 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

OpenAir
5,0 van 5 sterren Erfüllt perfekt unsere Bedürfnisse - würde diesen Lufttrockner sofort wieder kaufen!
Beoordeeld in Duitsland op 3 november 2021
Geverifieerde aankoop
Leserleserone
5,0 van 5 sterren Das ist Top
Beoordeeld in Duitsland op 4 december 2021
Geverifieerde aankoop
tip
4,0 van 5 sterren Starke Leistung
Beoordeeld in Duitsland op 9 december 2021
Geverifieerde aankoop
TE
5,0 van 5 sterren Guter Luftentfeuchter
Beoordeeld in Duitsland op 29 augustus 2020
Geverifieerde aankoop
Yon van der Vliet
5,0 van 5 sterren Goede lucht onvochter werkt goed om de ruimte waar de was staat minder vochter te maken
Beoordeeld in Duitsland op 1 maart 2020
Geverifieerde aankoop
Klantafbeelding
5,0 van 5 sterren Goede lucht onvochter werkt goed om de ruimte waar de was staat minder vochter te maken
Beoordeeld in Duitsland op 1 maart 2020
We hadden vooral in de winter erg veel last van vochtigheid doordat de was bij ons op zolder staat. De ramen waren dan helemaal nat door de condens en Dit was slecht voor het hout. We hebben de luchtontvochtiger gekocht en als we deze aanzetten zie je de luchtvochtigheid dalen. Maakt niet al teveel geluid en apparaat is compact en makkelijk te verplaatsen door de wieltjes.De bak heeft een vlotter die automatisch de lucht luchtontvochtiger stopt wanneer de bak vol is. Er zit in de bak een handvat waarmee je de bak makkelijk kan tillen en legen. Het apparaat is simpel in te stellen op de luchtvochtigheid die je wil behalen. Ook zit er een slang bij om de vocht in een andere bak op te vangen zodat je meer vocht uit de ruimte kan halen.
Afbeeldingen in deze recensie
Klantafbeelding Klantafbeelding Klantafbeelding Klantafbeelding
KlantafbeeldingKlantafbeeldingKlantafbeeldingKlantafbeelding