€19,20
GRATIS Bezorging 16 juli - 1 augustus. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 19,20","priceAmount":19.20,"currencySymbol":"€","integerValue":"19","decimalSeparator":",","fractionalValue":"20","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"cW6IMRxBk2Mdrk5CPkMT4Ztw8evmNcxTrjnT3poJsiuSRsS%2BjWtXKZzkqWCHU5fMTFfVxi6oEd9vzH%2BdA2rNE4chXUhqv4Y4ofvMSQvWAoy3jKFntDN0F48aXKC%2FRJKHCG29vGuVuoa84sDTfY%2FzoextoS2Z4Bre7mRgUnx%2BWLursndCH9VkC5FhRSQEvtRs","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 19,20 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 19,20
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Madonna Tied
Verkocht door
Verzonden vanuit
Madonna Tied
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Healifty Polijsten Compound Buffing Compounds Bar Lederen Strop Slijpen Stropping Tool Supplies 160g 2 Stks (Groen)

4,0 van 5 sterren 4 beoordelingen

€19,20
Prijzen zijn inclusief btw.
Groen

Je aankoop verbeteren

Materiaal Roestvrij staal
Afmetingen van item (L x B x H) 10 x 3.5 x 2 centimeter
Merk Healifty
Gewicht 160 Gram

Over dit item

  • Helpt u een gladde en braamvrije spiegelafwerking te krijgen op een breed scala aan oppervlakken, zodat u allerlei projecten kunt verwerken.
  • Gebruikt voor polijsten, snijden, waxen, reinigen, repareren, herleven etc. op elk materiaal zoals: Aluminium, Roestvrij, Staal, Messing, Gietijzer, Auto Body auto werk, Apparaten en Sieraden.
  • De polijstverbindingen verwijderen matige onvolkomenheden aan het oppervlak op uw werkstuk en laten een lichte glans afwerking achter.
  • Gebruikt in combinatie met een polijstwiel voor het polijsten van klussen of lederen strop voor rechte scheermesjes, messen en beitels zullen deze verbindingen een prachtige spiegelafwerking op de meeste metalen naar voren brengen.
  • De verbindingen zullen de maximale glans en spiegelachtige afwerking op sieraden en zachte metalen naar voren brengen en kan

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Koop het met

  • Healifty Polijsten Compound Buffing Compounds Bar Lederen Strop Slijpen Stropping Tool Supplies 160g 2 Stks (Groen)
  • +
  • Faithfull Gereedschap FAIDWKIT 200 x 70 mm Diamantslijpsteen met standaard en koffer. Dubbelzijdige Steen: 400G (grof) en 100
  • +
  • SHARPAL 196N Set van 2 4-in-1 slijpstenen, slijphulp voor het slijpen van messen per slijpsteen voor hoek 14°, 17°, 20°, 25°
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Productbeschrijving

Beschrijving
Deze polijstpasta gemaakt van wax die sterk en veilig is. Meestal gebruikt voor het verwijderen van diepe krassen van zachte metalen of het afwerken van aluminium. Perfect voor het polijsten van Jade goud, zilver, messing, koper, aluminium, enz. Groene samengestelde pasta is gemakkelijker te gebruiken wanneer licht opgewarmd.

Kenmerken
- Kleur: groen.
- Materiaal: roestvrij staal.
- Afmetingen: 10 x 3,5 x 2 cm.
- De verbindingen brengen de maximale glans en spiegelachtige afwerking op sieraden en zachte metalen naar voren en kan
- Gebruikt in combinatie met een polijstwiel voor het polijsten van klussen of lederen strop voor rechte scheermesjes, messen en beitels zullen deze verbindingen een prachtige spiegelafwerking op de meeste metalen naar voren brengen.
- De polijstverbindingen verwijderen matige onvolkomenheden aan het oppervlak op uw werkstuk en laten een lichte glans afwerking achter.
- Gebruikt voor polijsten, snijden, waxen, reinigen, repareren, herstellen, herleven etc. op elk materiaal zoals: Aluminium, Roestvrij, Staal, Messing, Gietijzer, Auto Body auto werk, Apparaten en Sieraden.

Pakket inclusief
2 x Polijstwas

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

4,0 van 5 sterren
4 van 5
4 wereldwijde beoordelingen

Nog geen klantenrecensies

Er zijn 0 klant beoordelingen en 4 klant beoordelingen.