€69,99
GRATIS bezorging: 5 feb - 11 feb Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 69,99","priceAmount":69.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"69","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"%2FW1DTNm5f%2B41%2B0INvcalmbkYbBZSIULCetenh%2FD1aabU5Ekm%2FrF2haW3VRuD%2Bb4SG2BF38S11rPLa3lhm7nGbh%2Bs%2FbPzfYFr4ETX5uVvZTQay%2B4iDxngirkjv%2BDUzWvy85VPuNle5zMF4ywpVAa1STYuAOj%2F5851fIQPVLMe2XdaoZC3T%2Fv%2FKhK3SZabfcnr","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 69,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 69,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
More Beneficial
Verkocht door
Verzonden vanuit
More Beneficial
Verkocht door
Delen

Gootsteen Organizer Rack,2 Niveaus Van Opbergrekken Met Schuiven Onder De Gootsteen Voor Keuken- En Badkameropslag


€69,99
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • [Ruimtebesparend] De 2-laagse opbergplank onder de gootsteen heeft een verschuifbare tekenlade, die je opbergproblemen in de kast kan oplossen, de beperkte gootsteenruimte kan vergroten en het gebruik van de kleine keuken- of badkamerruimte onder de gootsteen kan helpen maximaliseren. Het dienblad is uitneembaar en wasbaar.
  • [Vlotte schuiflade] Het gootsteenopbergrek is ontworpen met een kogellagersysteem, waardoor het gemakkelijk is om de mand eruit te trekken. Er is voldoende ruimte tussen de boven- en onderkant om hoge spullen op te bergen. Bovendien ondersteunt ons uittrekbare spoelbakrek links en rechts installaties, met verstelbare richtingen, waardoor waterleidingen effectief worden vermeden.
  • [Hoogwaardig koolstofstaal] Het opbergrek van de kast is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal en het oppervlak is van geverfd materiaal, dat stevig en duurzaam is, waterdicht en roestvrij, voldoende gewicht draagt ​​en de structuur niet vervormd is. Bovendien kan het afgewerkte oppervlak voorkomen dat het apparaat na verloop van tijd corrodeert
  • [Multifunctionele opberger] De opbergkast heeft twee ruime open ruimtes. Naast gootsteenkasten is het ook geschikt voor keukens, om kruiden te rangschikken en voor badkamers en wasruimtes, om schoonmaakbenodigdheden op te bergen, enz.
  • [Eenvoudig te monteren] De grootte van de organizer voor de onderste gootsteenkast is 13,07 x 10,3 x 14,56 inch. Het duurt slechts een paar minuten om te monteren en de schuifrail en de bodemmand zijn bevestigd met kaartsleuven, die op elk moment kunnen worden gedemonteerd.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Productbeschrijving

Materiaal: smeedijzer

  Afmetingen: 13,07 x 10,3 x 14,56 inch (33,3 x 26,1 x 36,9 cm)

  Gewicht: 3,18 kg

  Kleur: Zwart

Opmerking: de gegevens worden handmatig gemeten, vergeef de mogelijke fout van 1-2 cm, bedankt.

Duurzaam genoeg: gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal, met behulp van verbeterde polyesterverftechnologie op hoge temperatuur, duurzaam, waterdicht, roestvrij en gemakkelijk schoon te maken.

Soepeler: het kogellagersysteem is ontworpen om ervoor te zorgen dat het duwen en trekken van de metalen mand gemakkelijker, soepeler en stiller is dan bij andere organisatoren.

Bespaar ruimte: het kan aan de linker- of rechterkant van de kast worden geïnstalleerd om uw zorgen over kastopslag op te lossen en de beperkte gootsteenruimte uit te breiden.

Houd het netjes: een rasterachtig ontwerp, ademend en schimmelwerend. Sorteer en berg je spullen overzichtelijk op per categorie.

Multifunctioneel: gebruik deze opbergdoos met schuiflade om alle kasten te ordenen. Het ontwerp maakt het ideaal voor gootstenen, keukens, badkamers, woonkamers en pantry's.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies