Photochromic Progressieve Multifocus Transition Leesbril Blauw Licht Blokkeren Multifocale Computer Zonnelezers Brillen Anti-Glaning Oogbelasting Lichtgewicht UV400 Zonnebrillen voor Mannen Vrouwen

2,4 van 5 sterren 10 beoordelingen

Prijs: €29,06
Prijzen zijn inclusief btw.

 • Fotochromische leesbril: de fotochromische leesbrillen zijn binnen of 's nachts helder en worden bij blootstelling aan UV-zonlicht automatisch donkerder tot een zonnebril. De lenzen beginnen te wissen zodra ze uit de buurt zijn van UV-zonlicht en zullen binnen enkele minuten merkbaar lichter en meestal helder zijn. Ze absorberen UV-straling die anders je ogen kan beschadigen. Ze zijn een uitstekende oplossing voor mensen die het niet vinden om voortdurend te schakelen tussen hun leesbril en hun tinten
 • ❤【 Multi-focus leesbril】Intelligente progressieve multifocale lens geeft de beste ervaring. Multifocus leesbril heeft drie sterktes in één leesbril, zodat u kunt lezen, werken op uw computer en communiceren met anderen zonder dat u uw bril hoeft af te doen. Omdat het een paar progressieve multifocale bril is, dus over het algemeen gesproken, heb je ongeveer een week van aanpassing nodig. Maar de aanpassingsperiode varieert van persoon tot persoon, loop langzamer wanneer je duizelig voelt
 • ❤【Anti Blue Light Lens】Het dragen van een paar anti-blauwe lichtbrillen beschermt je ogen tegen schadelijke blauwe licht. Geen droge ogen tijdens lange tijd werken met elektronische schermen.Geen hoofdpijn na de hele dag lang kantoorwerken.Verminder de symptomen van vermoeidheid van de ogen tijdens langdurige blootstelling aan de computer.Een aanzienlijke verbetering van de symptomen zoals droge ogen, kleverige ogen, en het gevoel van korreligheid of "zand" in het oog. De lens kan UV-stralen blokkeren, het is geschikt voor gebruik bij het kijken naar tv en kijk naar de computer
 • ❤【 TRANSPARANTE LENS】 Transparante lenzen zijn niet gemakkelijk te bekrast. Tempel met stevig en flexibel, uitstekende taaiheid, lichtgewicht, en het maken van deze leesbril niet gemakkelijk te worden bekrast. Om uw goede leesdruk te verlichten, MIRYEA vrouwen en mannen brillen begeleiden uw lezing.De bril zijn ontworpen om geschikt te zijn voor verschillende gezichtsvorm.Laag kleurverschil, brengen u een goede visuele ervaring, schokbestendig, niet breekbaar en waterbestendig, stofvrij en gemakkelijk schoon te maken, veilig om te dragen.
 • Inhoud verpakking: 1 x leesbril, 1 x brillenpoetsdoek, 1 x brillenetui, die een prachtig cadeau kan zijn voor familie en vrienden. Als u problemen heeft met onze leesbril, neem dan zonder aarzeling contact op met onze klantenservice. Wij zullen de beste oplossingen bieden totdat de klant tevreden is.

Black Friday Week 19 t/m 29 november
Tot 50% korting op geweldige deals. Shop nu >
Selecteer Maat om te kopen

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

 • Afmetingen pakket ‏ : ‎ 16.5 x 7 x 4.5 cm; 18 gram
 • Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 20 juli 2020
 • Fabrikant ‏ : ‎ MIRYEA
 • ASIN ‏ : ‎ B08D9C9T4X
 • Klantenrecensies:
  2,4 van 5 sterren 10 beoordelingen

Productbeschrijving

Fotochromic Progressieve Multi-Focus Rimless Leesbril

Fotochromic Progressieve Multi-Focus Rimless Leesbril

Intelligente progressieve multi-focus bril-progressieve multi-focus bril in verschillende visuele gebieden, van boven naar beneden, de afstand zal geleidelijk toenemen naarmate de afstand toeneemt.

Kleurveranderende lenzen: lichtgewicht oppervlak, multifunctionele lenzen, kleurloze binnen, outdoor UV-verkleuring, indoor kleurloze bril, outdoor zonnebril, kan automatisch van kleur veranderen in de zon.

HD-visie

HD-visie

Intelligente zoomleesbril met multi-focus, anti-duizeligheid, breder gezichtsveld, snelle verkleuring, een echte progressieve leesbril, automatische zoomlens kan worden aangepast aan uw visuele behoeften.

Meerdere toepassingen

Meerdere toepassingen

Rimless leesbrillen zijn speciaal ontworpen voor lezen en schrijven, maar zijn ook erg handig voor banen die meer visuele inspanning vereisen zoals pc's, doe-het-zelf, naaien, ambachten, enz. Zeer praktisch in gebruik met uw mobiele telefoon, tablet of computer. Ideaal voor thuis of op het werk.

Waarom kiezen voor Photochromic Progressive Multi-Focus Leesbril?

Waarom kiezen voor Photochromic Progressive Multi-Focus Leesbril?

Fotochromic leesbrillen lenzen zijn helder wanneer ze binnen of's nachts en worden automatisch donkerder tot een zonnebril tint bij blootstelling aan UV-zonlicht. De lenzen beginnen te wissen zodra ze uit de buurt zijn van UV-zonlicht en zullen binnen enkele minuten merkbaar lichter en meestal helder zijn. Ze absorberen UV-straling die anders je ogen kan beschadigen. Ze zijn een uitstekende oplossing voor mensen die een hekel hebben aan voortdurend schakelen tussen hun leesbril en hun tinten.Tegelijkertijd voldoet het aan de eisen van lange afstand, bijna-gebruik en verschillende afstanden in het midden. Het multi-zone-ontwerp maakt het zicht comfortabeler en vrijer.

Anti blauw licht test

Anti blauw licht test

Anti Blue Light Lens:Het dragen van een paar anti blauwe lichtbrillen beschermt uw ogen tegen het schadelijke blauwe licht. Geen droge ogen tijdens lange tijd werken met elektronische schermen.Geen hoofdpijn na de hele dag lang kantoorwerken.Verminder de symptomen van oogregen tijdens langdurige blootstelling aan de computer.

Comfortabele leesbril/zonnebril

Comfortabele leesbril/zonnebril

Multi-focus intelligente zoom leesbril, anti-stun, breed gezichtsveld, snelle kleurverandering, is een echte progressieve leesbril, kan de automatische zoomlens vervangen volgens uw visuele behoeften.

Fotochromische lenzen beschermen de ogen tegen UV- en omgevingstemperaturen. Onder UV-licht verandert de lens in een zonnebril, waardoor UV-stralen het menselijk oog binnendringen, verblinding voorkomen en volledige bescherming bieden.

Hoogwaardig materiaal

Hoogwaardig materiaal

De asferische lens van slijtvast, transparant en helder, hoogwaardig materiaal biedt je een goede leeservaring. De standaardafstand van de leerlingen en de exacte vergroting om ervoor te zorgen dat het dragen niet duizelig wordt, kan het lezen van de bril effectief ondersteunen.

Titanium super lichtgewicht frame biedt de hele dag comfort, Unisex, mode vooruit, en one size fits all, randloze frame zorgt ervoor dat je er in de mode uitziet.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

2,7 van 5 sterren
2,7 van 5
15 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Roger wooldridge
1,0 van 5 sterren Couldn't see a thing through them
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 23 september 2021
Maat: 4.0 xGeverifieerde aankoop
Chris c.
5,0 van 5 sterren Great for the price
Beoordeeld in het Verenigd Koninkrijk op 8 november 2021
Maat: 3.5 xGeverifieerde aankoop
Feldi
1,0 van 5 sterren Gefährlich
Beoordeeld in Duitsland op 28 september 2020
Maat: 3.5 xGeverifieerde aankoop
Cliente Amazon
1,0 van 5 sterren Problemas de enfoque
Beoordeeld in Spanje op 19 maart 2021
Maat: 3.5 xGeverifieerde aankoop