FIFA 22 NL Versie - Xbox One (Xbox One)

Platform : Xbox One
Beoordeling: 3 jaar en ouder
5,0 van 5 sterren 1 beoordelingen

Brief content visible, double tap to read full content.
Full content visible, double tap to read brief content.
Hardwareplatform: Xbox One
Xbox One
Andere opties bijgewerkt op basis van deze selectie
 • EA SPORTS FIFA 22, Powered by Football, brengt de game nog dichter bij de realiteit dankzij fundamentele verbeteringen aan de gameplay en een nieuw seizoen boordevol vernieuwingen in elk speltype.
 • Nieuwe gameplaykenmerken in FIFA 22 geven je meer consistentie tussen de palen met een herontworpen keeper die voor meer rust zorgt op de belangrijkste positie op het veld, en daarnaast nieuwe balbewegingen, een explosieve sprint die beter aansluit bij hoe de snelste spelers in de sport versnellen en nieuwe aanvalstactieken waarmee je de manier waarop je team speelt in de hand houdt.
 • Laat je voetbaldromen uitkomen in het Speltype Carriere en maak en manage de nieuwste club van de sport op weg naar succes.
 • VOLTA FOOTBALL beloont je voor je flair met opnieuw vormgegeven gameplay voor kleine teams en nieuwe manieren om elk seizoen te spelen en voortgang te boeken.
 • Breng de selectie bijeen in Profclubs met verbeterde teamaanpassingen en bijgewerkte voortgang waarmee je de ontwikkeling van je Virtuele Prof controleert, en verwelkom een aantal van de meest gedenkwaardige spelers uit het voetbal terug als nieuwe FUT Heroes in FIFA Ultimate Team met een opnieuw ontworpen competitiestructuur waarmee je het testen van je vaardigheden tegenover andere spelers nog toegankelijker maakt.

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Hardwareplatform:Xbox One
 • Afmetingen pakket ‏ : ‎ 17.1 x 13.5 x 1.6 cm; 100 gram
 • Publicatiedatum ‏ : ‎ 1 oktober 2021
 • ASIN ‏ : ‎ B09GKQC5M8
 • Fabrikantreferentie ‏ : ‎ 5030940123762
 • Klantenrecensies:
  5,0 van 5 sterren 1 beoordelingen

Productbeschrijving

Hardwareplatform:Xbox One

Productbeschrijving

Hoe je ook speelt, geniet overal van ongekende authenticiteit met meer dan 17.000 spelers, meer dan 700 teams en meer dan 30 competities, zoals de UEFA Champions League, CONMEBOL Libertadores en de gloednieuwe UEFA Europa Conference League, alleen beschikbaar in FIFA 22. Opnieuw ontworpen gameplay maakt fundamentele vorderingen die je voelt in elk speltype in FIFA 22. Een nieuw ontworpen keeper zorgt voor meer rust en consistentie op de belangrijkste positie op het veld, nieuwe balbewegingen herschrijven elke pass, schot en doelpunt en met explosieve sprint voel je de versnelling van de snelste spelers van de sport. Opnieuw ontworpen keeper: Een gloednieuw keepersysteem zorgt voor een nieuw niveau van intelligentie in de laatste verdedigingslinie en ontgrendelt meer betrouwbaar tegenhouden van schoten en slimmere beslissingen tussen de palen. In FIFA 22 kopieert de positionele persoonlijkheid van de keeper de verschillende stijlen van keepers in de game, van keepers met razendsnelle reflexen tot schotenstoppers van wereldklasse. Levensechte balbewegingen: Uit de echte wereld in FIFA 22 geimporteerde gegevens tillen de balbewegingen van de game naar een nieuw niveau van realisme. Bijgewerkte parameters zoals snelheid, effect, luchtweerstand, wrijving op de grond en rolweerstand betekenen dat elke aanraking, stillegging, schot, volley, pass en dribbel oogt, beweegt en vliegt zoals in het echt. Explosieve sprint: Dit is een nieuw gameplaymechanisme dat de dynamiek van een-tegen-een-situaties verandert. Explosieve sprint geeft je meer controle over versnelling als je dribbelt of verdedigt. Lok tegenstanders naar je toe en kies wanneer je je maximale snelheid gebruikt om weg te komen van de verdediger om je team naar voren te brengen in de aanval. Nieuwe aanvallende tactieken: Nieuwe aanvallende tactieken geven je meer controle over hoe je je team wilt laten spelen. Stel je team in met verschillende stijlen op elke helft van het veld: houd de bal in jouw helft en explodeer in de aanval met een snelle opbouw op de helft van de tegenstander, speel direct van de ene naar de andere zestien, of stel je team op in je eigen unieke stijl.

Inhoud doos:

1 Bluray


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5,0 van 5 sterren
5 van 5
1 wereldwijde beoordeling
5 sterren
100%
4 sterren 0% (0%) 0%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies

Er zijn 0 klant beoordelingen en 1 klant beoordeling.