€14,47
GRATIS Bezorging morgen, juli 6 van je eerste bestelling van produkten die door Amazon worden verzonden.. Bestel binnen 16 u 2 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 14,47","priceAmount":14.47,"currencySymbol":"€","integerValue":"14","decimalSeparator":",","fractionalValue":"47","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"yAhTE7d55A4QDBKFWkIxoh7QaHC7BIwEi7p0mp8y7mAEfc2POC2zxqhzqsd6DM1caE%2FN4rq6Sscru%2B1XO6kF4igX2hCTupNuXMw7Msm6C%2FuRJOmtBAVX9jPD8AzI68vIoKOfS1CHbr3wejMvz7qmLYDzGgvyPBRIdNLS0uB1uZ3Cs2Jq09P8KA%3D%3D","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 14,47 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 14,47
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Miulee Decoratieve kussenhoezen met korrelpatroon, sofakussen, zachte kussenovertrekken voor bank, woonkamer, slaapkamer, set van 2 stuks, 30 x 50 cm, melkwit en bruin

3,7 van 5 sterren 12 beoordelingen

€14,47
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

Kleur Bruin
Productafmetingen 50L x 30W centimeter
Merk MIULEE
Aantal stuks/onderdelen 2
Instructies voor productverzorging Machinewas, Handwas
Type sluiting Ritssluiting
Afmetingen van item (L x B x H) 50.8 x 30.5 centimeter

Over dit item

  • Ontwerp: Deze decoratieve kussenhoezen hebben een korrelig design, maar voelen zeer zacht aan. De ritssluiting van de kussenhoes is verborgen, zodat de sierkussens er mooier uitzien en tegelijkertijd gemakkelijk zijn aan te brengen en af te nemen.
  • Afmetingen en kleuren: 30 x 50 cm. Omdat alle kussenhoezen handgemaakt zijn, kan er een afwijking van 1 tot 2 cm zijn. Onze bankkussens bieden een ruime keuze aan kleuren en beantwoorden optimaal aan je wensen.
  • Materiaal: Onze kussenhoezen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig polyester. De kussenovertrekken voelen comfortabel aan.
  • Opmerkingen: het betreft alleen kussenslopen zonder vulling. De kussenhoezen zijn wasbaar, tot 30 graden geschikt voor de droger en strijkvrij. Je kunt ze het beste de 1e keer apart wassen.
  • Veelzijdig te gebruiken: de decoratieve kussens zijn geschikt voor verschillende situaties, zoals bank, bed, woonkamer, slaapkamer, kantoor, cafetaria enz.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Vaak samen gekocht

  • Miulee Decoratieve kussenhoezen met korrelpatroon, sofakussen, zachte kussenovertrekken voor bank, woonkamer, slaapkamer, set
  • +
  • Utopia Bedding Kussenvulling 30 x 50 cm (Set van 2), Vulkussen Binnenkussen Sofakussen Decokussen, Katoenmix Hoes (Wit)
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Deze items worden verkocht en verzonden door verschillende verkopers.
Kies items om samen te kopen.

Productbeschrijving

Ontwerp: Deze decoratieve kussenhoezen hebben een korrelig design, maar voelen zeer zacht aan. De ritssluiting van de kussenhoes is verborgen, zodat de sierkussens er mooier uitzien en tegelijkertijd gemakkelijk zijn aan te brengen en af te nemen.
Afmetingen en kleuren: 30 x 50 cm. Omdat alle kussenhoezen handgemaakt zijn, kan er een afwijking van 1 tot 2 cm zijn. Onze bankkussens bieden een ruime keuze aan kleuren en beantwoorden optimaal aan je wensen.
Materiaal: Onze kussenhoezen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig polyester. De kussenovertrekken voelen comfortabel aan.
Opmerkingen: het betreft alleen kussenslopen zonder vulling. De kussenhoezen zijn wasbaar, tot 30 graden geschikt voor de droger en strijkvrij. Je kunt ze het beste de 1e keer apart wassen.
Veelzijdig te gebruiken: de decoratieve kussens zijn geschikt voor verschillende situaties, zoals bank, bed, woonkamer, slaapkamer, kantoor, cafetaria enz.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

3,7 van 5 sterren
3,7 van 5
12 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Amazon Kunde
5,0 van 5 sterren 👍
Beoordeeld in Duitsland op 30 mei 2021