€20,16
GRATIS Bezorging woensdag, 17 augustus. Bestel binnen 14 u 12 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 20,16","priceAmount":20.16,"currencySymbol":"€","integerValue":"20","decimalSeparator":",","fractionalValue":"16","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"DUsSg2k7xA4qlKDnHilNIzr9KJbZWxBOaZwBmqw8n2BacgMUy6DzGeSfMWBk4KShNHJgumI5ZKkVxrfpz7B96DJ9N9nRc861D5dM0IxHwf5SqdRzsJg0utHfgFSRTdViXP02PxXi4W%2By1OE7ioGhp7jpS%2FTIm8rA4kIPIeZo8ZQhD%2BEMe1DaDA%3D%3D","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 20,16 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 20,16
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Miulee Decoratieve kussen...
Heb je er een te koop?

Miulee Decoratieve kussenhoezen met korrelpatroon, sofakussen, zachte kussenovertrekken voor bank, woonkamer, slaapkamer, set van 2 stuks, 55 x 55 cm, blauw en grijs

4,6 van 5 sterren 6.880 beoordelingen

€20,16
Prijzen zijn inclusief btw.

blauw en grijs

Je aankoop verbeteren

Materiaal Polyester
Kleur Blauw en grijs
Merk MIULEE
Aantal stuks/onderdelen 2

Over dit item

  • Ontwerp: Deze decoratieve kussenhoezen hebben een korrelig design, maar voelen zeer zacht aan. De ritssluiting van de kussenhoes is verborgen, zodat de sierkussens er mooier uitzien en tegelijkertijd gemakkelijk zijn aan te brengen en af te nemen.
  • Afmetingen en kleuren: 55 x 55 cm. Omdat alle kussenhoezen handgemaakt zijn, kan er een afwijking van 1 tot 2 cm zijn. Onze bankkussens bieden een ruime keuze aan kleuren en beantwoorden optimaal aan je wensen.
  • Materiaal: Onze kussenhoezen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig polyester. De kussenovertrekken voelen comfortabel aan.
  • Opmerkingen: het betreft alleen kussenslopen zonder vulling. De kussenhoezen zijn wasbaar, tot 30 graden geschikt voor de droger en strijkvrij. Je kunt ze het beste de 1e keer apart wassen.
  • Veelzijdig te gebruiken: de decoratieve kussens zijn geschikt voor verschillende situaties, zoals bank, bed, woonkamer, slaapkamer, kantoor, cafetaria enz.