Heb je er een te koop?
Bezorgadres selecteren
Heb je er een te koop?

Dark knight trilogy

Meer informatie over de leeftijdclassificaties vind je hier

5,0 van 5 sterren 1 beoordelingen

Extra Blu-ray-opties Editie Schijven
Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Blu-ray
16 oktober 2013
5
€ 45,83

Kijkwijzer Film Richtlijnen: Afgeraden voor kinderen onder de 16

Productbeschrijving

BATMAN BEGINS
In Batman Begins vertelt de gevierde regisseur Christopher Nolan de ontstaansgeschiedenis van de legendarische Dark Knight. Nadat zijn ouders voor zijn ogen vermoord werden, reist de verbitterde erfgenaam Bruce Wayne (Christian Bale) de wereld rond, op zoek naar een manier om onrecht te bestrijden en misdadigers met hun eigen grootste wapen, angst, te bekampen. Met de steun van zijn trouwe butler Alfred (Michael Caine), de politie-inspecteur Jim Gordon (Gary Oldman) en zijn bondgenoot Lucius Fox (Morgan Freeman), keert Wayne uiteindelijk naar Gotham City terug om er zijn alter ego op de wereld los te laten: Batman. Een gemaskerde wreker die met zijn gestaalde lichaam, briljante geest en een hightech wapenarsenaal de strijd aan gaat met de duistere krachten die de stad bedreigen.

THE DARK KNIGHT
The Dark Knight, het vervolg op Batman Begins, wordt ook geregisseerd door Christopher Nolan en Christian Bale speelt opnieuw de rol van Batman/Bruce Wayne in zijn niet afl atende strijd tegen de misdaad. Met de hulp van Lt. Jim Gordon (Gary Oldman) en offi cier van justitie Harvey Dent (Aaron Eckhart) stelt Batman zich ten doel de georganiseerde misdaad in Gotham eens en voor altijd uit te roeien. Dit driemanschap werkt heel goed. Maar al snel valt het drietal ten prooi aan een opkomend misdadig meesterbrein dat The Joker (Heath Ledger) genoemd wordt. Deze stort Gotham in anarchie en dwingt Batman bijna de grens tussen held en wreker over te gaan.

THE DARK KNIGHT RISES
Het is acht jaar geleden dat Batman (Christian Bale) alles opofferde door de schuld op zich te nemen voor de dood van Harvey Dent, en daarna in de nacht verdween. Met de komst van een sluwe inbreekster (Anne Hathaway) en meedogenloze maniak Bane (Tom Hardy) wordt Bruce Wayne uit zijn zelf opgelegde ballingschap gedreven en gedwongen te vechten voor het lot van Gotham City… en zichzelf.

Productgegevens

 • Itemgewicht ‏ : ‎ 240 gram
 • Mediaformaat ‏ : ‎ Ondertiteld
 • Uitvoeringstijd ‏ : ‎ 8 minuten
 • Publicatiedatum ‏ : ‎ 16 oktober 2013
 • Ondertitels: ‏ : ‎ Frans, Spaans, Nederlands
 • Taal ‏ : ‎ Duits (Dolby Digital 2.0), Engels (Dolby Digital 2.0), Frans (Dolby Digital 2.0)
 • ASIN ‏ : ‎ B00UOHE1F4
 • Aantal disks ‏ : ‎ 5
 • Klantenrecensies:
  5,0 van 5 sterren 1 beoordelingen

Klantenrecensies

5,0 van 5 sterren
5 van 5
1 wereldwijde beoordeling
5 sterren
100%
4 sterren 0% (0%) 0%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%

Beste recensie uit Nederland

Vertaal alle beoordelingen naar het Nederlands
Beoordeeld in Nederland op 8 juni 2022