€34,51
GRATIS Bezorging dinsdag, 28 juni
Of snelste Bezorging zondag, 26 juni. Bestel binnen 14 u 46 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 34,51","priceAmount":34.51,"currencySymbol":"€","integerValue":"34","decimalSeparator":",","fractionalValue":"51","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"g2yrBZdYsKASJJnHGHcdugIz9k2ba%2BrsMrgq2n4n7s3uHwB%2FbgfCGAq%2BmoP1OWyUCKimGJCCp%2BnqaBT6hywPd%2B%2BV%2FJWlZ6ejbxMot2E4dArfEOtRct8cbXDNxT7XLLcQ6zzFoFRfRVc8ZZbO0YeuxbK22WbW5pgYtRbS2mUn%2Ff6pcRLFuc4z44Xq5YLLEmuz","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 34,51 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 34,51
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
ChunHee intercominstallat...
Heb je er een te koop?

ChunHee intercominstallatie, senioren, oproepknop, bel voor senioren, alarmsysteem, verplegend personeel zoeken voor patiënten, grootpersonen, ontvanger en 2 zenders

4,5 van 5 sterren 136 beoordelingen

€34,51
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • 🔔【 CAREGIVER PAGER】: ideaal als alarm voor degenen die snel hulp nodig hebben, zoals ouderen, kinderen, gehandicapten, zwangere vrouwen of ziekten. Druk gewoon op de oproepknop om tijdig en zorgvuldig te onderhouden, zonder te schrijven. Het kan ook worden gebruikt als deurbel.
  • 🔔 【Noodalarm】: wij kunnen hem in onze tas steken of met de halsband (meegeleverd) als hanger aan de hals hangen. We kunnen het ook in bed of in de wasruimte met dubbelzijdig plakband bevestigen, zodat onze ouders of kinderen tijdig signalen kunnen sturen.
  • 🔔【Waterdichte SOS-zender】: de belknop is waterdicht. Geschikt voor in bed of wasruimte, geschikt voor maaltijd en soep. En in de wasruimte laten installeren, te gebruiken op de volgende locaties: thuis, verpleeghuis, kliniek, ziekenhuis, enz.
  • 🔔【Draadloos bereik met lange afstand】: het bereik bedraagt 100 meter in open gebied. De Chime Unit heeft 55 beltonen om uit te kiezen. 5 niveaus instelbaar volume van 0 dB tot 110 dB.
  • 🔔 【Eenvoudige installatie】: dit pagersysteem voor verzorgers ondersteunt het koppelen tussen meerdere ontvangers en zenders. Wij kunnen de sets volgens onze eisen instellen. Als je speciale eisen aan accessoires nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op

Meer weten?

We willen je helpen om het juiste smart device te kiezen. Informatie over de eigenschappen van dit product staat onder Productgegevens. Meer informatie over smart devices? Lees meer of ontdek onze Smart Home store.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? ( Dat kan hier ).

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Koop het met

  • ChunHee intercominstallatie, senioren, oproepknop, bel voor senioren, alarmsysteem, verplegend personeel zoeken voor patiënte
  • +
  • Douchestoel met rugleuning en afneembare armleuningen
  • +
  • Dr. Ciccarelli Igiene Corpo Washandje - 20, 100 g
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Sommige van deze artikelen worden eerder verzonden dan andere.
Kies items om samen te kopen.

Productbeschrijving

Hoe je meer zender:

● Stap 1: Houd de volumeknop op de ontvanger ingedrukt tot er een "ding" klinkt en de ontvanger knippert.

● Stap 2: druk snel op de oproepknop, het klinkt een "Ding-ding" en de ontvanger knippert.

● Stap 3: druk opnieuw op de oproepknop om te bevestigen of de ontvanger kan worden gehonoreerd. Zo ja, is de koppeling voltooid.

● Als de pager van de verzorgingskracht bij ontvangst niet kan werken, koppel deze dan opnieuw aan.

Eigenschappen:

● Eenvoudige installatie en gebruik: eenvoudig om de ontvanger in de standaard aansluiting te steken. De zender kan met dubbelzijdig plakband in een geschikte positie worden bevestigd of als halsketting over een halsriem aan je nek worden opgehangen.

● Waterdicht en stofdicht: IP55 waterdichte oproepknop / zender.

● Meerdere melodieën beschikbaar: 52 beltonen beschikbaar, standaard beltoon is "Ding-dong". Je kunt je favoriete beltonen selecteren en aanpassen.

● Langdurige stand-by: laag stroomverbruik, zender kan 12 maanden stand-bytijd hebben (de specifieke standby-tijd is afhankelijk van het aantal toepassingen.

Opmerking:

● De ontvanger wordt normaal van stroom voorzien, de batterij is niet nodig. De oproepknop wordt gevoed door een 12 V 23 A alkalinebatterij. De batterij is inbegrepen en niet oplaadbaar.

● Ideaal voor ouderen. Zieken kunnen snel een alarm voor de verzorging of een medisch alarm naar uw verpleegkundige of verpleegkundige sturen. Ook goed voor massagetherapeuten, het perfecte antwoord om zeker te weten wanneer de client klaar is zonder te lang op de kamer te wachten of hem niet voldoende tijd te geven voordat hij klopt.

描述

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

4,5 van 5 sterren
4,5 van 5
136 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 2 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Jonny
3,0 van 5 sterren Sehr Sehr Gut !!!!
Beoordeeld in Duitsland op 27 mei 2021
Pietro
2,0 van 5 sterren Funziona bene, ma suona al ripristino dopo blackout ed il laccetto per il collo non è regolabile
Beoordeeld in Italië op 17 februari 2022
Emrah M.
4,0 van 5 sterren Hier kann man nicht viel falsch machen
Beoordeeld in Duitsland op 28 november 2021
Jose A.
1,0 van 5 sterren Ha durado la prueba inicial el primer día
Beoordeeld in Spanje op 26 januari 2022
Amazon Kunde
4,0 van 5 sterren Sehr gute und einfache Handhabung
Beoordeeld in Duitsland op 31 december 2021