€17,99
GRATIS Bezorging zaterdag, 20 augustus van je eerste bestelling van produkten die door Amazon worden verzonden.. Bestel binnen 20 u 53 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 17,99","priceAmount":17.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"17","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"Fw%2FwD51qUu9ds3oVvO8o1%2B4p4Ake8o3Vi8awtVAUoIIAa0%2FSqYUWSMoJDXdHUxvhRzmiijqlB7X2w4v5RPT2DD4Q4gsABNPVGJlf0G9eHFf45mNCwI4aJV97NqLo%2F136OyPm0fCvUjuEiCK%2B5Jdmr0W5E8pc97TI1OXo%2FcSKBEOqqUQP4Zq0KtWuDk%2F%2B%2Bevz","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 17,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 17,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Cekell Heuptas voor motorfietsen met handgrepen, multifunctionele veiligheidsgordel voor de achterbank van de motorfiets, handgreep voor de passagiershandvatten

4,2 van 5 sterren 23 beoordelingen

€17,99
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • 2 in 1 WAIST PACK: Dit heuptasje kan worden gebruikt als een normale heuptas en handgrepen voor de duozadel. U kunt uw mobiele telefoon, rijbewijs, portemonnee enz. gemakkelijk opbergen. En uw duopassagier voelt zich veel veiliger dan uw jas te pakken.
  • PREMIUM MATERIALEN: Het grootste deel is gemaakt van Oxford-stof. De achterkant is gemaakt van PU-leer, zacht en antislip. De verstelbare riem past op de meeste lichaamsvormen en is gemakkelijk te verwijderen.
  • PRAKTISCH IN GEBRUIK: Comfortabel en ergonomisch ontwerp voor uw ritten. De handgrepen zitten precies op de juiste plaats, uw duozadel stoort u niet. Het is nog geruststellender voor uw bijrijder.
  • GENIET VAN DE RIT: Bijrijders zijn nerveus als ze zich aan uw jas of handgreep vasthouden. Met deze stevige riem voelen passagiers zich veiliger, comfortabeler, plezieriger en zelfverzekerder, omdat de handgrepen ze iets tastbaars geven om vast te houden, zelfs bij hogere snelheden.
  • ZWEMBANDJE: Niets zegt dat ik meer van je hou dan "Ik denk aan je veiligheid!". Het kan de plotselinge val van het lichaam bij acceleratie verminderen. Je verliest je vrouw niet van de motor. Veel plezier!

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Taillepakket met handgrepen van Pillion Grab

Taillepakket met handgrepen van Pillion Grab

Geweldige motorfiets rijdende metgezel

Een tas voor motorrijders

  • Super handig en super veelzijdig, vooral voor degenen die licht willen dragen en gewoon een kleine tas voor hun avonturen brengen.
  • Hoofdcompartiment kan wat grotere essentiële zaken aankunnen, discrete compartiment kan kleinere waardevolle spullen beveiligen.

Handvatten voor Pillion Riders

  • Je Pillion-ruiters moeten op de juiste plaats handvatten grijpen. Omdat ze nerveus zijn tijdens het vasthouden aan je jassen, knuffelen je, het vasthouden van brandstoftank of grijpende achterhandgrepen.
  • Dit professionele motorfiets-taillepakket maakt uw motorrijders veiliger en aangenamer.

Ik hou van je, ik denk aan je veiligheid!

Super handig!

Super handig!

Converteer je magische heuptas in grijpgrepen voor je Pillion Rider onderweg.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

4,2 van 5 sterren
4,2 van 5
23 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Cliente Amazon
4,0 van 5 sterren Marsupio da moto
Beoordeeld in Italië op 8 augustus 2022
simon.ip
5,0 van 5 sterren Coole Tasche!
Beoordeeld in Duitsland op 2 juni 2022
PAULE
5,0 van 5 sterren Macht sich gut.
Beoordeeld in Duitsland op 24 juli 2022
baruffaldi c
2,0 van 5 sterren Bof
Beoordeeld in Frankrijk op 30 mei 2022
Angelo Raffaele Scaldaferri
5,0 van 5 sterren Tutto 👍
Beoordeeld in Italië op 4 mei 2021