€12,99
GRATIS Bezorging zaterdag, 20 augustus van je eerste bestelling van produkten die door Amazon worden verzonden.. Bestel binnen 19 u 20 m
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 12,99","priceAmount":12.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"12","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"VifRNGWw18lhuXtHE3Rjl5ss2EUqipIvl%2BP7cdgjFLjOSovH%2FVQf8EniAfZJgI0CoXakh11MhfssGTeFuS4dX25iifRwqOJ54bWI4%2BLi9u5gIoaB7Pk%2BID6lwZt%2Ba0weUhRBbl01DItI3qvEnM3cKuS5FTGobYKtJmrkiSJTtOAdY%2BYqOtv2%2Funu08H2jcth","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 12,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 12,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Cekell Motorfiets Schoenen Beschermer, Verstelbare Motorfiets Schakel Schoen Cover, Motorlaarzen beschermers.

4,1 van 5 sterren 8 beoordelingen

€12,99
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

  • FUNCTIONEEL: Als motorrijders, uw schoenen krijgen vaak geschuurd en versleten weg tijdens de constante upshifts. Met deze hoes, zult u in staat om te genieten van het rijden zonder knoeien uw schoenen up.
  • FLEXIBEL: Verstelbare bandjes en flexibele materialen maken ze geschikt voor de meeste schoenen. U hoeft zich niet af te vragen welke schoenen u moet aantrekken voor een rit. De brede riemen zijn duurzamer dan elastische riemen en laten geen sporen achter op uw schoenen.
  • EENVOUDIG TE GEBRUIKEN: Gemakkelijk en snel te installeren, geen vervelende schoenveter lus om mee om te gaan. Het zorgt voor een strakke en veilige pasvorm aan uw schoen. Bovendien stoort het niet tijdens het rijden.
  • MATERIALEN: Het belangrijkste deel is gemaakt van Neopreen dat flexibel, licht en waterdicht is. Aan de bovenkant zit een extra 3 mm dikke patch. Een zachte en anti-slip rubberen pad onder de zool.
  • INHOUD PAKKET: 1 x schoenovertrek. Schoenen zijn niet inbegrepen.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

MOTORFIETSEN ZIJN COOL!

Motorschoenen beschermer

Houd uw schoenen mooi, zelfs als u op uw motor rijdt

  • Motorrijden geeft een gevoel van rust en gemak in je lichaam en geest, wat anders alleen door meditatie zou kunnen worden bereikt. Ook noemen veel motorrijders hun fiets hun therapeut, omdat motorfietsen je een energiek en verfrist gevoel geven na elke rit. Het is een therapie, een manier van leven die helpt bij het binden van liefde voor een paar dat samen rijdt.

  • Er is echter een probleem met rijden. Je schoenen of laarzen zullen versleten en versleten zijn terwijl je constant in ploegendienst werkt. Je hebt een hoes nodig om je mooie schoenen te beschermen. Denk je dat?

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

4,1 van 5 sterren
4,1 van 5
8 wereldwijde beoordelingen

Beste recensies uit Nederland

Er zijn 0 recensies en 0 beoordelingen van Nederland

Beste recensies uit andere landen

Giuseppe
4,0 van 5 sterren Molto comodo
Beoordeeld in Italië op 2 juli 2022
GIOVANNI
2,0 van 5 sterren Si bucano subto.
Beoordeeld in Italië op 28 mei 2022