€10,99
GRATIS bezorging: 31 dec - 8 jan Gegevens
Wordt bezorgd na Sinterklaasavond (5 december). Heb je eerder een cadeau nodig? Stuur direct een Amazon-cadeaubon per e-mail.
Nog slechts 2 op voorraad.
€ 10,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 10,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
linfanshangmao-EU
Verkocht door
Verzonden vanuit
linfanshangmao-EU
Verkocht door
Retourbeleid.: Retourneren tot 31 januari 2022
In verband met de feestdagen kunnen retourartikelen, gekocht tussen 1 november 2021 en 31 december 2021, geretourneerd worden tot en met 31 januari 2022

CCTV-cameralens 24-uurs bescherming 6 mm 2 miljoen Smart IR-monitor met lange levensduur met afstandsbedieningsfunctie voor thuisveiligheid


Prijs: €10,99
Prijzen zijn inclusief btw.
Promotie beschikbaar. 1 aanbieding
  • Promotie beschikbaar.
    5% korting op aankoop van 1 of meer items, 8% korting op aankoop van 2 of meer items; 12% korting op aankoop van 3 of meer artikelen; 15% korting op aankoop van 5 of meer artikelen; Aangeboden door linfanshangmao-EU. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)

Je aankoop verbeteren

Merk Pwshymi
Energiebron PowerSource
Installatiemethode InstallationMethod

Over dit item

  • 58 ° Vision - Deze CCTV-cameralens wordt geleverd met een gezichtsveld van 58 ° en een 1/2,7-beeldformaat om u een brede kijkhoek en een groot beeld te geven. Laat u de hele situatie nauwkeurig beheersen.
  • 2 miljoen pixels - Gebruik van echte 2 miljoen pixels om elk detail zo duidelijk te maken dat geen bericht zal worden gemist, waardoor gevaar wordt voorkomen.
  • Brandpuntsafstand van 6 mm - Met de brandpuntsafstand van 6 mm kunt u de foto vergroten om details te observeren om te voorkomen dat er berichten ontbreken. Beschermt uw huis beter.
  • Brede compatibiliteit - De M12 * 0,5-lens is algemeen geschikt voor CCD-chipsets van 1/3 en 1/4 inch zonder vast te zitten of conflicten.
  • IR-lens - Deze CCTV-lens ondersteunt nachtzicht waardoor u 24 uur per dag beschermd bent. Zo betrouwbaar.

Meer weten over smart devices?

Smart devices hebben verschillende eigenschappen en we willen je helpen om de juiste te kiezen. Bekijk al onze Smart Home producten of Lees meer over smart devices.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)


Black Friday Week 19 t/m 29 november
Tot 50% korting op geweldige deals. Shop nu >

Speciale aanbiedingen en productaanbiedingen

  • 5% korting op aankoop van 1 of meer items, 8% korting op aankoop van 2 of meer items; 12% korting op aankoop van 3 of meer artikelen; 15% korting op aankoop van 5 of meer artikelen; Aangeboden door linfanshangmao-EU. Dat doe je als volgt (beperkingen van toepassing)

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

omschrijving van goederen:
Met deze 6 mm CCTV-cameralens kan een IP-camera een zo helder en zeer groot zicht produceren met 24-uurs bewaking om u te helpen de hele situatie onder controle te houden zonder dat er een bericht of detail ontbreekt, waardoor u uit alle richtingen wordt beschermd. Bovendien is het algemeen geschikt voor CCD-chipsets van 1/3 en 1/4 inch zonder vast te zitten of conflicten.

Functie:
58 ° Vision - Deze CCTV-cameralens wordt geleverd met een gezichtsveld van 58 ° en een 1/2,7-beeldformaat om u een brede kijkhoek en een groot beeld te geven. Laat u de hele situatie nauwkeurig beheersen.2 miljoen pixels - Gebruik van echte 2 miljoen pixels om elk detail zo duidelijk te maken dat geen bericht zal worden gemist, waardoor gevaar wordt voorkomen.IR-lens - Deze CCTV-lens ondersteunt nachtzicht waardoor u 24 uur per dag beschermd bent. Zo betrouwbaar.Brandpuntsafstand van 6 mm - Met de brandpuntsafstand van 6 mm kunt u de foto vergroten om details te observeren om te voorkomen dat er berichten ontbreken. Beschermt uw huis beter.Brede compatibiliteit - De M12 * 0,5-lens is algemeen geschikt voor CCD-chipsets van 1/3 en 1/4 inch zonder vast te zitten of conflicten.
Specificatie:
Producttype: IP-cameralens
Bevestiging: M12 * 0,5
Afbeeldingsformaat: 1/2,7
Bevestiging: M12 * 0,5 IP-camera
Brandpuntsafstand: 6 mm
Pixels: 2 miljoen pixels
Gezichtsveld: 58 °
BFL: 6,2 mm
IR-nachtzicht: ondersteuning
Ondersteunde chipset: CCD-chipsets van 1/3 en 1/4 inch
Verpakkingsgrootte: ca. 10 * 7 * 2 cm/3,94 * 2,76 * 0,79 inch
Gewicht pakket: 6 g

Pakketlijst:
1 * 6 mm CCTV-lens


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies