€86,75
GRATIS Bezorging 2 - 5 juli. Gegevens
Wordt gewoonlijk verzonden binnen 2 tot 3 dagen.
[{"displayPrice":"€ 86,75","priceAmount":86.75,"currencySymbol":"€","integerValue":"86","decimalSeparator":",","fractionalValue":"75","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"B%2Fy9XP3a%2BwCqEZQxgHAzldZm5U8zyg5rTj0rIRJ9ujsdaZrmiahf5KM8X5c%2FReRV7ES1hbpMCJ9O8iP%2BaOd9k6bC7Zuli9EBic%2BPrn19Xz3DvulL85OOFRC2BnCLG%2FxmPI1AVkHVkq4mvDg%2BVl5QYjTHQIPfi9PbFybMty04cMqPqL1dCG6ihxOweUyTXwW4","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 86,75 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 86,75
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Jiangxiall
Verkocht door
Verzonden vanuit
Jiangxiall
Verkocht door
Heb je er een te koop?

Babyfoon, Smart Camera Pro 2k, Laat USB opladen, (32G 64G) Ingebouwde Opslag AI Monitoring Smart Home Monitor Draadloze HD 300W Pixel Thuis Panoramisch Smart Camera Smart Babyfoon Pro64G


€86,75
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

Merk LSQS
Aansluitingstechnologie Draadloos, Bekabeld
Resolutie voor video-opname 2K
Kleur Smart Baby Monitor Pro64g
Waarschuwingstype Alleen Audio, Alleen beweging
Draadloze communicatietechnologie Wi-Fi

Over dit item

  • 【Slimme babymonitorcamera】 Deze babymonitor heeft een slimme oog, baanbrekende fantasieruimte, volledig ingebouwde opslag, AI intelligente bewaking, 2K ultra high definition beeldkwaliteit, gezichtsherkenning, vormbewaking, bewegingstracking, huilbewaking.
  • Handig en licht: ons product heeft slechts 460 g voor het nettogewicht, je kunt het meenemen naar waar je denkt dat het nodig is. U kunt een klik videogesprekken, informatie dubbele melding, NFC-snelheidsdistributienetwerk, geen dode hoek opnamen. die ook vergezeld zijn van snelle verbinding en soepelere video, zult u genieten van het gebruik van het elke dag!
  • Voice Triggered Prompt: Zodra de bewakingsterminal de ruis detecteert die wordt veroorzaakt door het abnormale gedrag van de baby of het kind, wordt deze weergegeven in de bedieningsterminal door het geluidslicht. Tip: laag vermogen display: de babymonitor, vooral de bewakingsterminal, moet lang continu werken. Zodra de kracht van het product onvoldoende is, kan het de ouders niet herinneren om op tijd op te laden.
  • Instelbaar volume: een gebruiksvriendelijke babyfoon biedt aan het bedieningseinde een volumeselectieknop of -knop. Wanneer ouders in de omgeving zijn met relatief hoog achtergrondgeluid, kunnen ze de activiteit geluid van baby's en kinderen horen door het draaien van het volume; Wanneer de nacht stil is of in een rustige omgeving, zal het kleine volume geen invloed hebben op de normale rest van de mensen om je heen.
  • Product tevredenheid: als u niet weet hoe te werken, neem gerust contact met ons op, wij helpen u binnen 24 uur, het is ons doel om u 100% tevredenheid te geven aan ons product, altijd en overal, we zijn er voor u!

Meer weten?

We willen je helpen om het juiste smart device te kiezen. Informatie over de eigenschappen van dit product staat onder Productgegevens. Meer informatie over smart devices? Lees meer of ontdek onze Smart Home store.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? ( Dat kan hier ).

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

"Kenmerken van het product:
Bruto gewicht: 460.00g
Beugel: externe beugel
Tracking modus: geluidsbron tracking, vaste punt + timing cruise, mobiele tracking
Materiaal: ABS Body
WiFi-band: 2.4G
Categorie: 360 graden panoramische camera
Pixel: 3 miljoen
Waterdichte hardmetaalsoort: geen waterdichte kwaliteit
Geheugencapaciteit: 32 GB, 64 GB
Netwerkvoedingsmodus: draadloos
App-bediening: horizontaal + verticale bediening
Voeding modus: voeding
Spraaktype: spraakintercom
Intelligente detectie: huilbewaking, bewegingsdetectie, menselijke vormherkenning, gezichtsherkenning
Babyfoon als een familiebeveiligingsproduct, dit product maakt gebruik van de bewakingsterminal om real-time monitoring van de baby te bieden elke beweging en elk woord. De bewakingsresultaten worden via de radiogolf van analoog signaal of digitaal signaal naar het bedieningsapparaat van de bedieningspaneel van de bewaker verzonden en vervolgens hersteld naar video of audio. Door het gebruik van babyfoon hoeven ouders of voogden niet langer aan de zijkant van de baby of kind te blijven, ze kunnen hun gedrag begrijpen en frequente controle vermijden, wat de rest van de baby zal beïnvloeden en de abnormale situatie onmiddellijk kan detecteren en omgaan. Babyfoon is niet alleen het beste dagelijkse verzorgingsproduct voor zuigelingen, maar ook een goede hulp voor ouderen en patiënten.
"

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies