€7,99
€ 4,99 Bezorging 25 juni - 1 juli. Gegevens
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 7,99","priceAmount":7.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"7","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"XPo8xDTrkl58Rtvj9i%2F8yULD1wtSIpL%2BnUsU%2Bkgdw7p1hVMcrVL0vmKor5GBjiyut7s%2Bpc%2Bts4T1ybq%2Fy8YrdIkZKToAg4ceGGAAa5De66A4oOwtZ9pFWEf0CxwvM9A1P5gNYxPooE5cy5ivi7eLUvkHkAAEZUbH4Mt0v4fag1X%2FLcRfeTQKHgP4O5NdGUuu","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 7,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 7,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
95sCloud
Verkocht door
Verzonden vanuit
95sCloud
Verkocht door
Heb je er een te koop?

T- Anti-vibratiepads, wasmachine voetkussen, trillingsdemper, trillingsdemper, onderlegger, anti-vibratiemat voor wasmachines en drogers, aansluitsets, platform en frame (4 stuks)


€7,99
Prijzen zijn inclusief btw.
Brief content visible, double tap to read full content.
Full content visible, double tap to read brief content.
Maat/grootte: 4PCS
4PCS
Andere opties bijgewerkt op basis van deze selectie

Je aankoop verbeteren

  • ★➤ 【 Limits Home Appliance Beweging】 Als je droger of wasmachine helemaal wiebelt, weet je het soort lawaai dat het in je huis kan doen. Met deze praktische pads kun je deze zware elektrische apparaten goed houden waar ze het geluidsniveau in je huis moeten zijn en beperken.
  • ★ ➤ 【Past op de meeste modellen】 Wij willen dat deze pad universeel is, in het vermogen om je wasmachine of droger te ondersteunen. Daarom zijn deze pads ontworpen voor alle verschillende stijlen en modellen van top- en frontladers.
  • ★ ➤ 【Eenvoudig te installeren】 Deel wat deze pads zo geweldig maakt, is hoe eenvoudig ze onder de voet van de wasmachine of droger moeten installeren. Andere commerciële kunststof of rubberen bodemkussens bieden gewoon niet dezelfde stilte of bescherming die deze pads doen.
  • ★ ➤ 【Stop tot 94,7% van de trilling】 Dit anti-shake-accessoire is in staat om tot 94,7% trillingen te absorberen, wat het verschil in een ongelijke vloerbedekking kan maken.
  • ★➤ 【Gebruik van methoden】 Installeer de kussens op de voeten van de wasmachine om het geluid te verminderen en vocht effectief te voorkomen.

Productgegevens

  • Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 24 mei 2021
  • Fabrikant ‏ : ‎ T-
  • ASIN ‏ : ‎ B095NT78P5

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productbeschrijving

Beschrijving:

【Limits Home Appliance Beweging】 Als je droog- of wasmachine helemaal wiebelt, weet je het soort lawaai dat het in je huis kan doen. Met deze praktische pads kun je deze zware elektrische apparaten goed vasthouden waar ze het geluidsniveau in je huis moeten zijn en beperken.
【Past op de meeste modellen】 Wij willen dat deze pad universeel is om je wasmachine of droger te ondersteunen. Daarom zijn deze pads ontworpen voor alle verschillende stijlen en modellen van top- en voorladewasmachines.
【Eenvoudig te installeren】 Onderdeel van wat deze pads zo geweldig maakt, is hoe eenvoudig ze onder de voet van de wasmachine of de droger moeten worden geïnstalleerd. Andere commerciële kunststof- of rubberen bodemkussens bieden gewoon niet dezelfde stilte of bescherming die deze pads doen.
Stop tot 94,7% van de trillingen: dit anti-shake-accessoire is in staat om tot 94,7% trillingen te absorberen, wat het verschil bij een ongelijke vloerbedekking kan veroorzaken.
【Gebruik】 Installeer de kussens op de voeten van de wasmachine om het geluid te verminderen en vocht effectief te voorkomen.

Specificaties:

Materiaal: rubber.
Kleur: grijs.
Afmetingen: ca. 10 x 3,6 x 5 cm.
Hoeveelheid: 2 / 4 stuks / set

Inhoud levering:

2/4 x wasmachine voeten

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies