Delen

AJAX - SpaceControl - Zwart


Merk AJAX
Afmetingen van item (L x B x H) 6.5 x 3.7 x 1 centimeter
Gewicht 0.02 Kilogram
Samenstelling van batterijcel Lithium

Meer weten over smart devices?

Smart devices hebben verschillende eigenschappen en we willen je helpen om de juiste te kiezen. Bekijk al onze Smart Home producten of Lees meer over smart devices.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? (Dat kan hier.)

Heb je een vraag?

Zoek naar een antwoord in productgegevens, veelgestelde vragen en recensies

Er is iets misgegaan met het afronden van je aanvraag. Probeer later opnieuw te zoeken.
Alles Productgegevens Veel gestelde klantvragen Klantrecensies

Je vraag kan worden beantwoord door verkopers, fabrikanten of klanten die dit product hebben gekocht.

Controleer of u een geldige vraag hebt ingevoerd. U kunt uw vraag of bericht nog steeds bewerken.

Voer een vraag in.

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

De AJAX SpaceControl Zwart is een draadloze handzender met 4 knoppen om uw AJAX Systeem te bedienen.

Geen draden, geen zorgen! AJAX Systems, het mooiste draadloze beveiligingssysteem voor ultieme bescherming. Het AJAX Alarmsysteem is slim, betrouwbaar en super snel. Het systeem werkt super snel en reageert alleen op echte gevaren, niet op valse meldingen. Bovendien houdt het systeem u op de hoogte en helpt grote problemen te voorkomen.

Het AJAX Systeem maakt gebruik van de Jeweller techniek om de verschillende componenten met elkaar te verbinden. De Jeweller techniek is de beste en de meest veilige techniek voor gebruik bij Alarmsystemen. De Jeweler techniek staat voor: verbind toestellen op een afstand tot 2000 meter, verstuurd een alarm van de detectoren in 0,15 sec. naar de hub, verhoogt de levensduur van de batterij tot wel 7 jaar, versleutelt de gegevens bij elke stap met een versleutelingsalgoritme met variabele licentie en detecteert jamming van de connectie en mogelijke storing.

Door gebruik te maken van AJAX app, geschikt voor IOS en Android apparaten kunt u overal ter wereld uw AJAX systeem in- of uitschakelen.

Uwwoningveilig.nl is de grootste aanbieder van AJAX Alarmsystemen en componenten voor dit systeem. Bij ons krijgt u altijd de beste prijs, u kunt er voor kiezen om het systeem zelf te installeren of te laten installeren door de specialisten van Uwwoningveilig.nl.


Vragen en antwoorden voor klanten

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies