€345,41
Tijdelijk niet op voorraad.
Wij werken er hard aan om onze voorraden weer aan te vullen.
[{"displayPrice":"€ 345,41","priceAmount":345.41,"currencySymbol":"€","integerValue":"345","decimalSeparator":",","fractionalValue":"41","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"GlKFgVqvQDBRgbv1%2B%2FzUCqSkbdL%2BzANaFAdHk5RwhFCh9hFnHX61nBoPJOL3RcOs%2Bbk5rjmTDCZXTnDmECM%2Fh4eDCxtM%2F%2FhcH8h9CBobx8rvLpGn8IWzSvJ9sf42uQPgttYkkM98UKVR42pBdPTP0DqdgpcSF1r2","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 345,41 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 345,41
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Amazon
Verzonden vanuit
Amazon
Verkocht door
Amazon
AEG infrarood warmtestral...
Heb je er een te koop?

AEG infrarood warmtestraler IR Premium 2000 CL, 2000 W, zeer efficiënte gouden buizen kaarslichtsfeer, roestvrij, voor terras, tuin, balkon, gastronomie, 232880


€345,41
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

Kleur Zilver
Merk AEG Haustechnik
Gewicht 2.5 Kilogram
Warmteafgifte 2000 Watt

Over dit item

  • Het effectievere alternatief voor gasverwarming op frisse zomeravonden voor terras, balkon, tuinprieel, camping, sport en wellness, serre, hut, hal, kerstmarkt, kermetbuden en in de buitengastronomie.
  • Directe warmte in één seconde: doelgerichte warmteinstelling door reflector en instelbare hellingshoek, warmtebereik van 10-12 m² voor binnen en buiten.
  • Ideaal voor gebruik buitenshuis: massief gelakt aluminium, niet-roestend, veilig tegen regen en straalwater, en hoogwaardig en stijlvol design.
  • kaarslicht sfeer met effectieve warmte: speciale, zeer efficiënte kwaliteitsverwarmingsbuis (gouden buis) voor helderheidsvermindering, directe verwarming van het lichaam door stralingswarmte, geen warmteverlies aan de lucht, zeer efficiënt, tot ca. 5000 warmteuren.
  • Inhoud: 1 AEG 232880 warmtestraler IR Premium 2000 CL met stekker (3 m), wandhouder met bevestigingsschroef en moer, gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Gewicht: 2,5 kg. HxBxD: 10x60,5x8 cm.

Meer weten?

We willen je helpen om het juiste smart device te kiezen. Informatie over de eigenschappen van dit product staat onder Productgegevens. Meer informatie over smart devices? Lees meer of ontdek onze Smart Home store.

Elektrische of elektronische apparaten gratis recyclen? ( Dat kan hier ).

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Opwarmen in enkele seconden.
Of het nu op koele zomeravonden in de tuin, in niet-verwarmde serres of in koude gebouwen op de rommelplaats of kerstmarkt is. Verwarm energiebesparend en met weinig inspanning in enkele seconden en met welaanwezige warmte. Geschikt voor binnen of buiten.

Gezonde warmtestralen.
Infrarood korte golven doordringen de lucht zonder deze te verwarmen. De uitgestraalde korte golven worden rechtstreeks door het menselijk lichaam opgenomen. Ze hebben een bijzonder positief en zeer aangenaam effect op het welzijn.

Eenvoudige installatie.
Horizontale montage
Voorwaarde: geaarde stopcontact, zekering 16 A drager. (Als alternatief kan een startstroombegrenzer worden gebruikt, het advies in de vakhandel wordt aanbevolen.)
Hoge veiligheidsnorm door straalwaterbescherming IP 65 en beschermingsklasse I.

Robuuste technologie
Onmiddellijke warmte in een seconde.
Geur- en geruisloos.
Speciale gouden buizen voor helderheidsreductie (kaarslicht sfeer).
Hoogwaardige gouden buis met een levensduur van maximaal 5000 uur.
Instelling van de warmte via speciale accessoires (niet meegeleverd) mogelijk.
Infrarood bereik IR-A (1200 nm = IR-straling met korte golven)
Aluminium gelakte behuizing.

AEG – Uit Ervaring Good
Emil Rathenau verkoop in 1881 de licentie op de Edison-patenten en richtte in 1883 het Duitse Edison bedrijf DEG. In 1887 werd deze omnoemd tot AEG "Algemene Elektriciteitsgesellschaft". Al meer dan 125 jaar verkoopt en bouwt AEG innovatieve producten op het hoogste kwaliteitsniveau met een modern design. AEG biedt je huistechniek met traditie en behoort tot de pioniers van de elektriciteitstoepassing. Hotels zoals Beierse boerderij in München, Blue Heaven in Frankfurt, Radisson DomAquaree in Berlijn, de Keulen Dom of ook het staatheater in Braunschweig behoren tot de gerenommeerde klanten van AEG Haustetechnik ik.

Vragen en antwoorden voor klanten

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies